ΜΠΑΣΚΕΤ

Ζιάγκος: “Μας έλειπε η εκτός έδρας νίκη”

0

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και αναφέρθηκε για την πρώτη μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Πανιώνιου, αλλά και για την σωτηρία της ομάδας

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κόουτς του Ιστορικού στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Είχαμε δείξει σημάδια σταθερής βελτίωσης και αποφασιστικότητας. Μας έλειπε η εκτός έδρας νίκη. Το είχαμε σημαδέψει αυτό το παιχνίδι καθώς ήταν δύσκολο λόγω των ιδιαιτεροτήτων, δεν έχουμε τελείωσει, συνεχίζουμε στον δρόμο που έχουμε χαράξει. Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν οργανωθήκαμε επιθετικά, αποσυντονιστήκαμε, χάσαμε τις αρχές και τους κανόνες στην άμυνά μας. Είχαμε εκνευρισμό, μπήκε και ο κόσμος στην επίθεση, αλλά τα παιδιά είχαν τα απαραίτητα ψυχικά αποθέματα και με ψυχραιμία βρήκαμε το μυαλό μας.

Οι απουσίες των Τρικάλων κοντά στο καλάθι ήταν γνωστές, το ισορρόπησαν με παγίδες, πρέπει να συγχαρώ τα παιδιά. Η συνέχεια είναι εξίσου δύσκολη όπως ήταν ως τώρα. Θεωρήθηκε ακατόρθωτο η παραμονή, αλλά παλέψαμε, δουλέψαμε, βγάλαμε τον καλύτερο εαυτό μας με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, έχουμε τέσσερα παιχνίδια, θέλουμε τουλάχιστον μία νίκη, είμαστε κοντά στην πηγή και δεν είμαστε διατεθειμένοθ να εγκαταλείψουμε. Εμείς, ο κόσμος και η διοίκησ κάνουμε υπερβάσεις για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Κλείνει τη σεζόν με θλάση ο Σιώπης

Previous article

Σακελλαρίου: “Έχουμε δώσει υπόσχεση ότι θα μείνουμε στην κατηγορία”

Next article
Login/Sign up