Ζιάγκος: «Μας έφυγε ο ρυθμός και χάσαμε τον έλεγχο»

Ενώ ξεκίνησε καλά δεν τα κατάφερε στο τέλος
13 Ιανουαρίου 2018
Πόλο: Ο Πανιώνιος με ανατροπή πήρε τον βαθμό
13 Ιανουαρίου 2018

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος μετά τον αγώνα έδωσε την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου όπου αναφέρθηκε πως, όταν έχασαν τον ρυθμό τότε έχασαν τον έλεγχο του αγώνα

Αναλυτικά ο τεχνικός του Πανιώνιου Βίκος Cola είπε:

Βαγγέλης Ζιάγκος (προπονητής Πανιωνίου Βίκος Cola): «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη και την πολύ βελτιωμένη εικόνα του στο γήπεδο. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο δεκάλεπτο κυρίως επιθετικά, σκοράροντας 31 πόντους με καλές αποφάσεις και καλή λειτουργία. Όταν το παιχνίδι πήγε στις επαφές και ανέβηκε το επίπεδο της σκληρότητας και της αθλητικότητας, μας έφυγε ο ρυθμός και χάσαμε τον έλεγχο.

Πετύχαμε 74 πόντους  που είναι μια καλή επίδοση όταν παίζεις στην έδρα του ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορέσαμε να βγάλουμε την ενέργεια και την αθλητικότητα που απαιτούταν. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με  βάθος και με καλούς παίκτες, κάτι καταδεικνύεται από τους 66 πόντους που πέτυχαν οι παίκτες από τον πάγκο του. Βρήκε πολύ καλό ρυθμό στα σουτ και είχε πολύ καλά ποσοστά. Εύχομαι περαστικά στους παίκτες που είχαν προβλήματα μικροτραυματισμών και καλή συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη».