ΜΠΑΣΚΕΤ

Ζιάγκος: “Έχουμε ακόμα τρεις τελικούς”

0

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος ευχαριστημένος ήταν από την απόδοση της ομάδας και ανέφερε ότι έχουμε ακόμα τρεις τελικούς και δεν τελείωσε ακόμα τίποτα

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός του Πανιώνιου:

«Θέλαμε να περιορίσουμε την περιφερειακή δημιουργία του Ολυμπιακού, τους πόντους δεύτερης ευκαιρίας από τα επιθετικά ριμπάουντ και το επιθετικό τρανζίσιον του, μέσω του περιορισμού των δικών μας λαθών. Στα 2/3 πήγαμε αρκετά καλά. Κάποιες λεπτομέρειες στοίχισαν. Σαφώς η απώλεια με τρία φάουλ και μία τεχνική ποινή αδικαιολόγητη στον Μπρέιζελτον έπαιξε μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού και στην επιθετική μας οργάνωση. Ειδικά η αποβολή του, η οποία επίσης προκαλεί απορία. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Δεν πάμε να διεκπεραιώσουμε κανένα παιχνίδι, αλλά να το διεκδικήσουμε. Έχουμε ακόμα τρεις τελικούς, όλοι έχουμε κάνει υπερβάσεις, είμαστε αισιόδοξοι και δυνατοί για να τα καταφέρουμε»

Για το αν μπορούσε ο Πανιώνιος να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό:«Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, ναι, δεδομένου των απουσιών του Ολυμπιακού και του προσανατολισμού του στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Ήταν δύο κομμάτια που ξέραμε πως θα τους επηρεάσουν. Τα έως τώρα αποτελέσματά μας και πορεία πρωταθλητισμού μας, μας έχουν δώσει αυτοπεποίθηση». 

Για το αν σώζεται η κατάσταση: «Θα κάνουμε 3/3 και θα μείνουμε στην κατηγορία».

Ο “από μηχανής” Σχοινάς και τα αίσχη του υπέρ του Ολυμπιακού

Previous article

Επιστροφή Βασίλη Πατσατζόγλου στον Πανιώνιο

Next article
Login/Sign up