ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζαμάνης: Αναλάβετε τις ευθύνες σας, αυτός δεν είναι Πανιώνιος

0

Τα άκουσαν σήμερα όλοι οι παίχτες απο την διοίκηση του Πανιώνιου (Δάρα, Ζαμάνη) πήγαν στην προπόνηση και μίλησαν με σκληρή γλώσσα προς όλους.

Η ντροπιαστική ήττα απο τον Κισσαμικό με 3-0 δεν το άφησαν να περάσει έτσι απο την διοίκηση του ιστορικού και βρέθηκαν στην προπόνηση και ποιος είδε τους διοικούντες και δεν τους φοβήθηκε.

Το λόγο πήρε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Νίκος Ζαμάνης όπου ανέφερε: «Αναλάβετε τις ευθύνες σας. Είναι μεγάλη ντροπή αυτό που έγινε. Αν θέλετε να με έχετε δίπλα σας κι όχι απέναντί σας, οφείλετε να αλλάξετε το πρόσωπό σας».

Μετά ο πρόεδρος του ιστορικού και γιατρός της ομάδας είπε: «Σας ευχαριστούμε που ξεφτιλίσατε την ιστορία του Ιστορικού Πανιωνίου».

Έπρεπε να ειπωθούν αυτά, γιατί βλέπαμε πως υπήρχε μεγάλη χαλαρότητα εδώ και μερικές αγωνιστικές μέσα στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας και κανονικά έπρεπε να πέσουν και πρόστιμα για όλα αυτά που έγιναν. Τέλος να πούμε ότι κανένας δεν πρέπει να παίζει με την ιστορία του Πανιώνιου και ΟΛΟΙ είναι περαστικοί απο αυτόν τον σύλλογο το μόνο που υπάρχει εδώ και 126 χρόνια και θα υπάρχει είναι το σήμα και η ιστορία του.

Προπόνηση και στο ξενοδοχείο η ομάδα σήμερα για το παιχνίδι με την Κέρκυρα

Previous article

Οι Πάνθηρες δίνουν το σύνθημα για Μπάσκετ και Ποδόσφαιρο

Next article
Login/Sign up