ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξεσπάθωσε και ο Ντουρέν…

0

Ακόμα ένας παίκτης του Πανιώνιου Su Casa βγαίνει και μιλά για μη πληρωμή των δεδουλευμένων και καθυστερήσεις πολλές.

Ο Ταϊρίκ Ντουρέν μετά από τους Άντονι Λι, Μπράντον Μπάουμαν, Ντέιβιντ Σουίτνι, ΝτιΑντρέ Λιγκινς μιλά για καθυστερήσεις των πληρωμών. Αναφέρθηκε και σε στην ελληνική basket league με καθόλου κολακευτικά λόγια.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ταϊρίκ Ντουρέν  

«Έφυγα πριν την αναβολή των αγώνων επειδή άργησαν 20 μέρες να με πληρώσουν και αυτό συνέβη για δεύτερη φορά. Μου έλεγαν για τρεις συνεχόμενες μέρες πως θα πληρωθώ, αλλά λεφτά δεν είδα. Δεν μου είπαν ποτέ τους λόγους.

Όταν αποφάσισα να φύγω, μου είπαν να τιμήσω το συμβόλαιό μου. Ήταν αστείο να μου πουν κάτι τέτοιο, όταν είχαν αργήσει είκοσι μέρες να με πληρώσουν. Όλοι οι παίκτες είχαμε τις ίδιες σκέψεις για την διοίκηση. Ήταν εντελώς ανοργάνωτα. Δεν σήκωναν τηλέφωνα ή δεν απαντούσαν στα μηνύματα όταν τους χρειαζόμουν. Στο τέλος νευρίασα τόσο πολύ, ώστε να κλείσω μόνος μου εισιτήρια και να επιστρέψω στις ΗΠΑ».

Όσον αφορά το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, ανέφερε: «Η Basket League είναι εξαιρετική για μπάσκετ. Υπάρχει ανταγωνισμός, κάθε ματς είναι μία μάχη. Οι περισσότερες ομάδες όμως δεν πληρώνουν στην ώρα που πρέπει. Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα αυτό. Πρέπει να τηρείς την συμφωνία. Αν δεν έχεις χρήματα, μην έχεις ομάδα. Πώς μπορείς να περιμένεις πράγματα από τους παίκτες όταν δεν τους πληρώνεις; Είναι αστείο».

Πέντε χρόνια χρόνια δίχως τον Κάσκα (28/3/2015)

Previous article

Οι Πάνθηρες δρουν για τις ευπαθέστερες ομάδες των συμπολιτών μας

Next article
Login/Sign up