ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκινούν οι ομαδικές προπονήσεις

0

Το πράσινο φως έδωσαν οι υγειονομικές αρχές για τις ομαδικές προπονήσεις των ομάδων.

Την Δευτέρα η τηλεδιάσκεψη της Super League θα αποφασίσει για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League 1. Οι υγειονομικές αρχές έδωσαν το “ΟΚ” στις ομάδες για να ξεκινήσουν τις ομαδικές προπονήσεις.

Οι προπονήσεις μέχρι αυτή την στιγμή γίνονται μεμονωμένα και σε γκρουπ παικτών μέχρι 8 ποδοσφαιριστές. Την Κυριακή 17/5 θα εκδοθεί Κοινή Υπουργική απόφαση έτσι ώστε οι ομάδες να ξεκινήσουν από την Δευτέρα τις ομαδικές προπονήσεις.

Στην τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας θα αποφασιστεί η οριστική έναρξη του πρωταθλήματος που σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου. Τα παιχνίδια θα διεξάγονται ανά τρεις ημέρες και μάλλον το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο.

Το μεγάλο ερωτηματικό που αφορά στο τι θα γίνει σε περίπτωση που παρουσιαστεί κρούσμα κορωνοϊού σε μία ομάδα, απαντήθηκε από τις υγειονομικές αρχές.

Σύμφωνα με το σχέδιο που έχει εκπονηθεί, ο ασθενής ποδοσφαιριστής θα μπαίνει σε κατ’ οίκον καραντίνα για 14 ημέρες ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα μπαίνουν σε απομόνωση 5 ημερών σε ξενοδοχείο ή σε ξενώνες προπονητικού κέντρου, όπου και θα προπονούνται ατομικά. Σε αυτούς, θα γίνει διπλό τεστ, την 3η και την 5η μέρα της καραντίνας.

Η πενθήμερη καραντίνα όμως, όλης της ομάδας, αυτόματα συνεπάγεται και αναβολή του επόμενου αγώνα από τη στιγμή που τα παιχνίδια θα διεξάγονται ανά τρεις ημέρες.

Ανοιχτή επιστολή της επιτροπής ακαδημιών μπάσκετ προς τον ερασιτέχνη Πανιώνιο

Previous article

Ο Χούμπελ, ο Αυγενάκης και οι εκλογές στην ΕΠΟ

Next article
Login/Sign up