ΠΟΛΟ

«Βούλιαξε» και το Περιστέρι με 9-6 ο Ιστορικός στο Πόλο της Α1 των Ανδρών

0

Ο Πανιώνιος στο Πόλο αντρών νίκησε στο κλειστό δημοτικό κολυμβητήριο για την 2η αγωνιστική το Περιστέρι με 9-6

Οι αθλητές του Κώστα Δήμου παιχνίδι με παιχνίδι δείχνουν ότι έχουν ένα δυνατό σύνολο μέσα στην πισίνα και αυτό φαίνεται κάθε αγωνιστική με αγωνιστική.

Για την 2η αγωνιστική της Α1 του Πόλο αντρών ο Πανιώνιος υποδέχτηκε στο κλειστό κολυμβητήριο της Αρτάκης το Περιστέρι. Μετά την πρώτη νίκη του Ιστορικού στα Χανιά σειρά είχε και το Περιστέρι όπου ο Πανιώνιος δεν άφησε οκτάλεπτο να προηγηθεί στο σκορ η αντίπαλη ομάδα.

Στα πρώτα δύο οκτάλεπτα ο Πανιώνιος προηγήθηκε στο σκορ και με δυο γκολ διαφορά. Το ημίχρονο βρήκε τον Ιστορικό να προηγείται με ένα γκολ διαφορά (5-4).

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Πανιώνιος κατάφερε και ξέφυγε πάλι στο σκορ αλλά στο τέλος του οκταλέπτου το Περιστέρι κατάφερε και έφερε στο γκολ το παιχνίδι.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο ο Πανιώνιος με μια υποδειγματική άμυνα κατάφερε και πέτυχε ακόμα δύο γκολ και η άμυνα έμεινε στο μηδέν. Έτσι ο Ιστορικός πήρε τους τρεις βαθμούς και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του Β’ ομίλου με 6 βαθμούς.

Την επόμενη αγωνιστική ο Πανιώνιος πηγαίνει στην Χίο για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα του νησιού.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 5-4, 7-6, 9-6.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Ζουρίδης, Μπραϊμης 1, Νταλάπας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης, Παπάκος 2, Μοσκόφ 4, Δήμου Δ. 1, Καπετανάκης, Καζάκος, Κουκουνάς, Μοσχοβέλης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Παπανικολάου, Μύριλος, Φάρμερ, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος 2, Καρούντζος 2, Μαστρογιαννάκος, Παπασηφάκης, Τοράκης, Λαδάς, Δαμίγος, Κυριαζής, Χωματάς.

Διαιτητές: Μπιράκης, Αχλαδιώτης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Α1 Πόλο ανδρών: «Το Περιστέρι αντιμετωπίζει για την 2η αγωνιστική»

Previous article

Χορηγοί ομάδας εφήβων Volley Πανιωνίου Γ.Σ.Σ

Next article
Login/Sign up