ΒΟΛΕΪ

Βόλεϊ Ανδρών Α2: Α.Ο Αιγιαλέων – Πανιώνιος 3-0 σετ

0

Στη 2η αγωνιστική ο Πανιώνιος στο Βόλεϊ ανδρών για την Α2 έχασε εκτός έδρας από τον Α.Ο Αιγιαλέων με 3-0 σετ

Τα σετ 25-17, 25-21 25-19.

Διαιτητές: Γεράνιος – Γκόλφης

ΑΟ Αιγιαλέων (Γεράνιος): Βασιλάκος, Μιχόπουλος, Γεωργακόπουλος, Κλειδέρης, Παπασταθόπουλος, Λιβαθηνός, Μητρογιάννης, Βλαχοστάθης, Αναστασόπουλος, Κοσμάς, Θανάσουλας, Χασάπης, Πελεκούδας, Δασκαλόπουλος

Πανιώνιος(Οικονόμου):Καρακίτσος, Μαυραγάνης, Μπεκιάρης, Παντελούκας, Μουρούτης, Κούνας, Κωνσταντινίδης, Κυριακόπουλος, Βλάχος, Αντωνιάδης, Βλαδιανός, Δημόπουλος, Καλογερόπουλος.

Η ομάδα της Οικονόμου έπαιξε σε μια δύσκολη έδρα και δεν μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Πανιώνιος ειδικά στο Βόλεϊ ανδρών για φέτος έχει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Το δυσκολεύει ακόμα πιο πολύ όταν παιχνίδια που θα μπορούσε να τα πάρει άνετα και με την βοήθεια του κόσμου του άμα θα έπαιζε στο κλειστό της Αρτάκης ή σε ένα γήπεδο μέσα στη Νέα Σμύρνη αλλά η πολιτική βούληση δεν του επιτρέπει να έχει αυτό το προνόμιο που για άλλες ομάδες άλλων αθλητικών σωματείων άλλων δήμων είναι αυτονόητο.

Δυστυχώς ο Πανιώνιος φέτος έχει παιχνίδια εντός έδρας που θα τα παίζει εκτός (ΜΕΤΣ) και θα πληρώνει το τμήμα γήπεδα από το ταμείο του για να τον φιλοξενούν και να τα ονοματίζει έδρα του.

Αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα και ειδικά στην πολιτική βούληση του Δημάρχου όπως επίσημα ανακοίνωσε σε δημοτικό συμβούλιο τότε ο Πανιώνιος στο αντρικό Βόλεϊ θα κατρακυλήσει ακόμα πιο κάτω και θα βρεθεί σε καταστάσεις που δεν θα το ήθελε κανείς. 

Σας καλούμε να κάνετε ό,τι πρέπει να κάνετε ΤΩΡΑ όχι αύριο γιατί ο Πανιώνιος έχει Ιστορία και είναι ο σύλλογος που έδειξε στην Ελλάδα το Βόλεϊ και δεν πρέπει να “σέρνεται” στα πατώματα επειδή μερικοί έτσι θέλουν…

Βόλεϊ γυναικών Pre league: Παναθηναϊκός Α.Ο – Πανιώνιος 3-0 σετ

Previous article

Ήττα για την Κ11 από τον Ατρόμητο με 1-3

Next article
Login/Sign up