ΒΟΛΕΪ

Βόλεϊ Γυναικών Pre League: Πανιώνιος vs ΑΕΚ 0-3

0

Τα κορίτσια του Βόλεϊ των γυναικών έπαιζαν σήμερα ένα “εντός” έδρας αγώνα με την ΑΕΚ όπου ηττήθηκαν με 0-3 σετ.

Ο Πανιώνιος έπαιζε σήμερα στην Νίκαια με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας στην Pre League ΑΕΚ όπου και ηττήθηκε με 0-3 σετ.

Τρεις αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος της Pre League ο Πανιώνιος παραμένει με 24 βαθμούς στην έκτη θέση της βαθμολογίας μαζί με το Αιγάλεω και τους Μακεδόνες.

Τα κορίτσια προσπάθησαν σήμερα αλλά δεν μπόρεσαν να χτυπήσουν την σαφώς καλύτερη ΑΕΚ.

Πλέον το μυαλό όλον είναι να διατηρηθούν στις θέσεις των play off και για να γίνει αυτό ο Πανιώνιος έχει να αντιμετωπίσει τρεις δύσκολες ομάδες.

Το επόμενο παιχνίδι (20η) ο Πανιώνιος πηγαίνει στο γήπεδο Βότση 14/3 και ώρα 18:00 να αντιμετωπίσει τον δέκατο στη βαθμολογία Νάυαρχο Βότση.

Μια αγωνιστική πριν το τέλος (21) ο Πανιώνιος θα υποδεχτεί “εντός” έδρας την τρίτη στην βαθμολογία Λαμία σε ένα γήπεδο που ακόμα δεν ξέρει κανείς ποιο είναι.

Την τελευταία αγωνιστική (22η) ο Πανιώνιος πηγαίνει στα Βριλήσσια για να παίξει με την ομώνυμη ομάδα όπου αυτή τη στιγμή βρίσκεται βαθμολογικά στην ένατη θέση.

Πάντως η προσπάθεια όλων στο φετινό τμήμα βόλεϊ γυναικών που έπαιξαν όλα τα “εντός” παιχνίδια τους σε έδρες σε όλο τον νομό Αττικής και μη γνωρίζοντας μέχρι και την τελευταία ημέρα που θα παίξουν, χαίρει σεβασμού προς τους αθλητές αλλά και τους διοικούντες του τμήματος, που ήταν “πρόσφυγες” στην ίδια τους την πόλη. 

Νίκη με 3-2 σετ της Ευρυάλης οι Παίδες του Βόλεϊ Πανιωνίου

Previous article

Κολύμβηση: Ημερίδα Βετεράνων με ρεκόρ

Next article
Login/Sign up