ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠροτεινόμενα

Βόλεϊ Αντρών – 9η Αγωνιστική της Pre League Αντρών Πανιώνιος vs Πανερυθραϊκός

0

Για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Men’s Pre League του Βόλεϊ ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Πανερυθραϊκό

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Men’s Pre-League Volleyball Clubs, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.ΣΜΥΡΝΗΣ θα υποδεχτεί τον Πανερυθραϊκός Α.Σ. – Βόλεϊ, το Σάββατο 18Δεκεμβρίου, με την αναμέτρηση να ξεκινά στις 18:00.

Κατά την είσοδο των θεατών στο γήπεδο, αλλά και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγείας και ασφαλείας, στα πλαίσια της αντιμετώπισης του Κορονοϊού.

Αναλυτικά:

*Οι πόρτες του κλειστού «Ανδρέας Βαρίκας» θα ανοίξουν για τους φιλάθλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.ΣΜΥΡΝΗΣ στις 17:00.

*Στους χώρους έξω από το γήπεδο, θα γίνεται η πώληση των εισιτηρίων της αναμέτρησης με την ομάδα της Νέας Ερυθραίας, με το κόστος να είναι στα πέντε (5) € και καρτών οικονομικής στήριξης του τμήματος βόλεϊ των ανδρών με το κόστος να είναι στα δέκα (10) €.

*Στο γήπεδο έχουν το δικαίωμα να μπουν αποκλειστικά εμβολιασμένοι θεατές (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού τους) ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, προσκομίζοντας το απαραίτητο Ψηφιακό Πιστοποιητικό για τον COVID-19.

*Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) ετών θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δυο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών, πριν από την ώρα έναρξης του αγώνα.

*Οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών επιτρέπεται να βρεθούν εντός του γηπέδου, εφόσον προσκομίσουν αρνητικό αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (Self Test), το οποίο έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

*Η χρήση μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής των φιλάθλων, μέσα στο κλειστό «Ανδρέας Βαρίκας».

*Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.ΣΜΥΡΝΗΣ χρειάζεται την πραγματική του δύναμη, τον κόσμο του. Το απόγευμα του Σαββάτου, ζητάμε την παρουσία σας, στην προσπάθειά μας, για μια σημαντική νίκη.

Οι ακαδημίες του Πανιωνίου μέλος του προγράμματος αθλητικών ακαδημιών του ΟΠΑΠ

Previous article

Γ’ Εθνική 7ος Όμιλος – Βαθμολογία και πρόγραμμα αγώνων 8ης και 9ης αγωνιστικής

Next article
Login/Sign up