ΒΟΛΕΪ

Βόλεϊ Ανδρών: “Μαζί δεν φοβόμαστε τίποτα Πανιώνιε ρομαντικά δίπλα σου”

0

Το τμήμα Βόλεϊ των Ανδρών απευθύνουν κάλεσμα στον Πανιώνιο Ρομαντικό Κόσμο για να βρεθεί δίπλα τους στην δύσκολη προσπάθεια της Pre League

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τμήματος:
“Λένε πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Και αν κρίνουμε από τον τρόπο που έχει ξεκινήσει η σεζόν 2020-2021 για την ομάδα μας τότε έχουμε κάθε λόγο για να χαμογελάμε και τώρα, αλλά και στο μέλλον.

Με νέα φιλοσοφία, με νέους άφθαρτους ανθρώπους στο τιμόνι και με βασικό όπλο το σήμα ΚΑΙ τα ιδανικά που πρεσβεύει ο τεράστιος Σύλλογος που εκπροσωπούμε και τον κόσμο του «Ιστορικού», το ανδρικό τμήμα βόλεϊ ετοιμάζεται για το φετινό ταξίδι στη νεοσύστατη Men’s Pre-League Volleyball Clubs.

Έχοντας ολοκληρώσει το ρόστερ της, πριν από κάθε ομάδα, με αθλητές διψασμένους για διάκριση με τον Πανιώνιο, η ομάδα συνεχίζει την καθημερινή δουλειά προκειμένου να εμφανιστεί έτοιμη σε όλα τα επίπεδα. Αγωνιστικά και μη.

Με προσωπικές χορηγίες μελών του Panthers est.1983 έχει εξασφαλιστεί ο ρουχισμός της ομάδας για τη νέα σεζόν, ενώ κανονικά έχουν καταβληθεί όλα τα αναγκαία παράβολα για τη συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.

Δεν επαναπαυόμαστε. Η χρονιά είναι μεγάλη και θα χρειαστεί κάθε βοήθεια, από κάθε φίλαθλο του Πανιωνίου. Μικρό ή μεγάλο, άνδρα ή γυναίκα, ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σμύρνης μας χρειάζεται όσο ποτέ.

Με τον κόσμο στο πλευρό μας, δεν φοβόμαστε τίποτα και κανέναν. Γιατί όπως είναι γνωστό…

«Τα παιδιά στην κερκίδα, είναι η μόνη σου ελπίδα»… Πανιώνιε ρομαντικά δίπλα σου

Stay tuned.”

Σημαντική ενίσχυση του Βόλεϊ Αγοριών με τον Σπύρο Σκορδίλη

Previous article

Πόλο Ανδρών – Σημαντική ενίσχυση με δεύτερο ξένο ο Πανιώνιος

Next article
Login/Sign up