Βασίλης Φραγκιάς: Πετύχαμε την δεύτερη νίκη, συνεχίζουμε να δουλεύουμε

Πανιώνιος vs Ροδίων Άθλησις 2-3 set Α2 Βόλεϊ Ανδρών (Vid)
17 Νοεμβρίου 2018
Βόλεϊ Κορασίδες Α: Πανιώνιος – ΑΠΣ Αλίμου 3-2 σετ
18 Νοεμβρίου 2018

Ο Βασίλης Φραγκιάς μετά το παιχνίδι του Πανιώνιου με το Ρέθυμνο αναφέρθηκε στην μεγάλη νίκη της ομάδας του αλλά όπως είπε συνεχίζετε η δουλειά

Οι δηλώσεις του Βασίλη Φραγκιά για την δεύτερη νίκη του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με αντίπαλο το Ρέθυμνο.

«Σαφέστατα και είμαστε χαρούμενοι γιατί ήταν μια νίκη που χρειαζόμασταν για αρκετούς λόγους, πέραν των βαθμολογικών. Δημιουργήσαμε διαφορά 15 πόντων, αλλά το Ρέθυμνο «απάντησε» και ισοφάρισε, αλλά δείξαμε ότι ήμασταν έτοιμοι να ξεπεράσουμε αυτή την…«σκόπελο» στο δεύτερο ημίχρονο, παραμείναμε ήρεμοι και από την άμυνα μας και έχοντας ενέργεια και στις δυο πλευρές του γηπέδου, δημιουργήσαμε νέα διψήφια διαφορά, την οποία διατηρήσουμε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ήταν, απλά, η δεύτερη νίκη της ομάδας, ακολουθεί ο αγώνας με τον Ολυμπιακό, εκτός έδρας και δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα μας, ενώ ουσιαστικά έχουμε περιθώριο τριών εβδομάδων, μέχρι το παιχνίδι με τον Κολοσσό, πάλι στην έδρα μας.

Ο στόχος ήταν να φτάσουμε στην νίκη και πως θα το καταφέρναμε, ανεξαρτήτως το ποιοί έπαιξαν. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, διορθώνοντας τις αδυναμίες μας και αυξάνοντας τα δυνατά σημεία του παιχνιδιού μας».