ΜΠΑΣΚΕΤ

Βαγγέλης Σακελλαρίου: “Είναι άθλος”

0

Βαγγέλης Σακελλαρίου: “Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά κανένας δεν μας πίστευε, αφιερώνω την παραμονή σε κάποιους ανθρώπους”

Ο αρχηγός του Πανιώνιου Βαγγέλης Σακελλαρίου μετά την παραμονή του Ιστορικού στην Α1 Basket League έκανε δηλώσεις στο επίσημο site του Πανιώνιου στο μπάσκετ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Στην διάρκεια του παιχνιδιού ούτε ξέραμε τι γινόταν, απλά μάθαμε τι γινόταν στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Γυμναστικό Λάρισας και είχαμε απογοητευτεί. Πραγματικά είμαι έκπληκτος. Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά. Κανείς δεν μας πίστευε. Θέλω να το αφιερώσω σε κάποιους ανθρώπους όλο αυτό, γιατί όπως είπε κι ο πρόεδρος, πολεμηθήκαμε απ’ έξω, αλλά κυρίως από μέσα. Θέλω να το αφιερώσω στις δυο οικογένειες μου. Στον πατέρα μου, τη μητέρα μου και την αδελφή μου, αλλά και στον γιατρό, τη γυναίκα και τις δύο κόρες του, που με δέχθηκαν. Αυτό και στους αγνούς Πανιώνιους. Τώρα που τελείωσε το πρωτάθλημα έχουμε χρόνο να κάνουμε τον τον απολογισμό μας.

Είναι άθλος αυτό που καταφέραμε. Συγχαρητήρια σε όλους. Ο Πανιώνιος αξίζει να βρίσκεται στην Α1 και ελπίζω να βρίσκεται για πολλά χρόνια και πιο ψηλά. Θα τα πούμε από αύριο.

Τέτοια αγωνία δεν είχαμε ξαναζήσει, έχουμε χάσει τον ύπνο μας. Δεν έχουμε ζήσει ούτε τέτοια πίεση, ούτε τέτοιο στρες. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κερδίζει κάποιος άλλος για να μείνω. Ως παίκτες, έχουμε υψηλή αυτοεκτίμηση και εγωισμό. Μείναμε στην κατηγορία παρά τις δυσκολίες. Συγχαρητήρια σε όλους. Θέλω να πω πολλά, αλλά οι επόμενες μέρες είναι μέρες αυτοκριτικής”,

Την τρίτη θέση στην Α1 στο μπάσκετ γυναικών οι Πανθηρίνες

Previous article

Ευχαριστούμε τον Βαγγέλη Ζιάγκο για την σωτηρία του Ιστορικού

Next article
Login/Sign up