Τζουλάκης για Ερασιτεχνικά Αθλητικά Σωματεία: »Nα μην βολεύονται στο Αρτάκης, να συνηθίσουν τη μόνιμη λύση» (Video)

Για ακόμα ένα δημοτικό συμβούλιο η δημοτική αρχή έδωσε μια ανεπαρκή απάντηση στην ερώτηση της αντιπολίτευσης για το κλειστό της Αρτάκης

Με πολύ υποτονικό τρόπο, έγινε ερώτηση από το Γιώργο Κουτελάκη για την απομάκρυνση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου (βόλεϊ ανδρών-γυναικών, μπάσκετ γυναικών) αλλά και των άλλων σωματείων (Ίριδα, Ίκαρος κλπ) από το ΚΓ Αρτάκης από την αρχή της φετινής αθλητικής χρονιάς. Να θυμίσουμε ότι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου είναι ο Παναγιώτης Τσιάπης, μέλος για χρόνια του Ερασιτέχνη Πανιωνίου -, σιωπηρός και αυτός -, ενώ να μην ξεχνάμε και την παρουσία – σιωπηρή αυτή τη φορά – του Αγγελου Σουρβίνου, Προέδρου της ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ, στα έδρανα της Αντιπολίτευσης.

»Κενή» απάντηση έδωσε ο Δήμαρχος αλλά και η αρμόδια Αντιδήμαρχος. Να διευκρινίσουμε πως μέχρι σήμερα, δηλαδή για τουλάχιστον τρεις (3) εντός έδρας αγώνες, τα ερασιτεχνικά σωματεία δεν παίζουν στο Αρτάκης, το οποίο προφανώς δεν έχει πέσει ακόμα και θα μπορούσε να είναι η έδρας τους, τουλάχιστον για έναν αγώνα κάθε 15 μέρες. Επίσης, δεν αποκλείεται έως και τον Ιανουάριο να μην έχει προχωρήσει η κατεδάφιση, αν και η άδεια κατεδάφισης εκδόθηκε. 

Καμία διάθεση ούτε από το Δήμαρχο, ούτε από την υπεύθυνη Αθλητισμού Ιωάννα Καρυοφύλλη για να χρησιμοποιηθεί σαν έδρα μέχρι να πέσει και βέβαια καμία διάθεση κατανόησης για τους δύο (2) προηγούμενους μήνες που τα ερασιτεχνικά σωματεία ταλαιπωρούνται και αθλητικά και κάποια από αυτά οικονομικά.

Η ΚΑΕ βέβαια εξαιρέθηκε….

Σαν να έχει πέσει πολύ το ενδιαφέρον του σώματος για τους αγώνες των Ερασιτεχνικών Σωματείων, με τον Πανιώνιο και την Ιριδα να χάνουν αίγλη εντός αιθούσης, πάντα όσον αφορά το θέμα της έδρας στο Αρτάκης. Η κριτική βέβαια για τη μη παραχώρηση του Αρτάκης δεν μειώνει καθόλου το γεγονός πως ο Δήμος εξασφάλισε άμεσα προπονητικούς χώρους για όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία και έδρα για κάποια. Από το Αρτάκης πάντως τους ξεσπίτωσε.

Ευτυχώς που ο ΑΟΝΣ Ο Μίλων έχει βοηθήσει πολύ τα περισσότερα σωματεία με τις εγκαταστάσεις του και με μηδενικό κόστος παραχώρησης τους στον Πανιώνιο και όχι μόνο.

Στο βίντεο δείτε τις χαλαρές ερωτήσεις Κουτελάκη -ο οποίος μας έχει συνηθίσει σε άλλους τόνους – και τις πολιτικές αποφάσεις-απαντήσεις Τζουλάκη, Καρυοφύλλη που κυμάνθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος του στύλ »Πρέπει να προσαρμοστούν στη νέα κατάσταση». Βέβαια μπορεί τρεις (3) μήνες ακόμα το Αρτάκης να είναι εκεί !!!

Συντάκτης: Δημήτρης Πετρόπουλος

Δείτε το βίντεο: