ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσιλούλης: “Ήρωες είμαστε όλοι μας”

0

Ο Σωτήρης Τσιλούλης μετά τον αγώνα με την Ξάνθη έδωσε το σύνθημα για τα επόμενα τρία παιχνίδια, τους τρεις ακόμα τελικούς του Πανιωνίου.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Σωτήρης Τσιλούλης όπου ευχαρίστησε όλους, παίκτες, προπονητή, κόσμο για αυτή την συμπαράσταση που έχουν απ’ όλους στους τελικούς σωτηρίας του Πανιωνίου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA.

Σωτήρη Τσιλούλη δέχεσαι πως πας να εξελιχθείς ως ο ήρωας των play out?

Δεν το δέχομαι γιατί θεωρώ ότι ήρωες είμαστε όλοι, σήμερα είμαι εγώ αύριο είναι κάποιος άλλος, σημασία έχει ότι πήραμε τους τρεις πόντους, σε αυτό τον δρόμο που έχουμε τραβήξει σημασία είναι ότι κερδίσαμε και όχι ποιος έβαλε το γκολ και πιο είναι το σκορ.

Είμαι χαρούμενος πολύ που μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα αλλά σημασία έχουν οι τρεις πόντοι είναι πιο σημαντικοί.

Στην ερώτηση αν υπάρχουν μυστικά απάντησε ο Σωτήρης Τσιλούλης.

Δεν υπάρχουν μυστικά, το έχω πει και στις προηγούμενες συνεντεύξεις ότι έχει αλλάξει η ψυχολογία μας. Πλέον έχουμε νοοτροπία νικητή, βγάζουμε πάθος. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας στις ταράτσες, από πίσω στο κυλικείο, παντού ήταν όλοι και μας στήριζαν, ήταν σαν να ήταν μαζί μας στις κερκίδες γεμάτες, έτσι δεν μπορούμε να χάσουμε μέσα στο σπίτι μας.

Να περιμένουμε κάτι ανάλογο και στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές από τον Πανιώνιο.

Δεν έχει τελειώσει κάτι, εξαρχής είπαμε ότι έχουμε εφτά τελικούς, τώρα έχουμε τρεις δεν αλλάζει κάτι με την νίκη αυτή. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι τώρα έχουμε ημέρες μέχρι το επόμενο παιχνίδι θα κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε, να χαρούμε, γιατί η προσπάθεια είναι μεγάλη πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στο τιμ και σε όλο τον κόσμο. Πιστεύω ότι φαίνεται ότι η προσπάθεια είναι τεράστια, θα το χαρούμε σήμερα θα ξεκουραστούμε και θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι.

Πανιώνιος – Ξάνθη τα στιγμιότυπα του αγώνα (Vid)

Previous article

Στον πόντο με την Ξάνθη ο Πανιώνιος η βαθμολογία των play out

Next article
Login/Sign up