ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τσέφεριν: “Διορία έως τις 3 Αυγούστου έδωσε στις Λίγκες της Ευρώπης”

0

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας έδωσε διορία σε όλες τις λίγκες της Ευρώπης να τελειώνουν έως τις 3 Αυγούστου με τα πρωταθλήματα τους.

Ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας έκανε γνωστή την πρόθεση της UEFA όπου μαζί με τις κυβερνήσεις και τις λίγκες να τελειώνουν το γρηγορότερο με τα πρωταθλήματα τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν:

«Προς το παρόν όλα τα πλάνα είναι θεωρητικά και με ποιον τρόπο θα μπορούσε να ολοκληρωθεί η σεζόν. Το σίγουρο είναι μέχρι 3 Αυγούστου όλα πρέπει να έχουν τελειώσει, όπως και το Champions και το Europa League. Η κατάσταση είναι σπάνια. Πρέπει να είμαστε ευέλικτοι. Αν σταματήσει η κρίση, θα αρχίσουμε νωρίτερα.

Η μόνη λανθασμένη απόφαση θα είναι να παίξουμε με έναν τρόπο που θα έβαζε σε κίνδυνο την υγεία των παικτών, των οπαδών, των διαιτητών. Ωστόσο, αν δεν υπάρχει κίνδυνος, δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα. Χρειαζόμαστε τον αθλητισμό. Ο κόσμος είναι με άγχος και πίεση. Το ποδόσφαιρο είναι μία σοβαρή βιομηχανία, που απευθύνεται στον κόσμο. Ωστόσο, οι σούπερ-σταρ αυτή τη στιγμή είναι οι γιατροί και οι νοσηλευτές.

Έχουμε πολλά πλάνα για να επανεκκινήσουμε το Champions και το Europa League, τον Μάιο, τον Ιούνιο, τον Ιούλιο ή να μην παίξουμε ξανά. Υπάρχει μια ομάδα εργασίας ανάμεσα στην UEFA, τα πρωταθλήματα και τις ομάδες.

Αν οι κυβερνήσεις δεν μας αφήσουν να παίξουμε, δεν θα παίξουμε. Εξαρτάται από τις κυβερνήσεις. Σε κάθε περίπτωση είναι καλύτερα κεκλεισμένων των θυρών και με τηλεόραση. Το ποδόσφαιρο είναι αυτό που θέλει ο κόσμος».

Δάρας: “Αν πάμε σε διακοπή, πρέπει να πάμε σε αναδιάρθρωση”

Previous article

Κορωνοϊός: “Ο Απρίλιος είναι ο μήνας των εξελίξεων”

Next article
Login/Sign up