ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Τους θερινούς μήνες μπορεί να υπάρχουν περίπου διακόσιοι “κηφήνες”… σε μια υγιή “κυψέλη”

0

Το πρωτάθλημα θα επανεκκινήσει πόσοι ποδοσφαιριστές όμως θα βγουν εκτός μάχης μέχρι να ξεκινήσει από την πίεση που δέχονται για να είναι έτοιμοι ακόμα δεν ξέρουμε.

Σε μια επιχείρηση σε μια ΠΑΕ υπάρχουν οι “εργάτες” όπου βγαίνει το 90% της δουλειάς είτε αυτή λέγεται παραγωγή, είτε αυτή λέγεται ποδοσφαιρικός αγώνας. Αλλά κοντά σε αυτούς που εργάζονται και μοχθούν για την εργασία τους υπάρχει και ένα 10% οι οποίοι ονομάζονται “κηφήνες” αυτοί συνήθως είναι οι “χαρτογιακάδες” όπου δεν έχουν ιδρώσει ποτέ, δεν έχουν πάθει ρήξη χιαστού ποτέ απλά συμβουλεύουν τα αφεντικά τους με ότι κατεβάσει η κούτρα τους χωρίς να υπολογίζουν την υγεία του εργαζόμενου που θα πραγματοποιήσει αυτό που θα σχεδιάσουν στα χαρτιά.

Έτσι και μερικοί από αυτούς του “κηφήνες” αποφάσισαν να επανεκκινήσει η Super League μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν το θέλω του αφεντικού τους. Αλλά και να μπορέσουν να βγάλουν τον εγωισμό τους εις βάρος των ποδοσφαιριστών που πιέζονται εδώ και μερικές ημέρες μετά από πολύ μεγάλο καιρό ποδοσφαιρικής απραξίας.

Μέχρι να ξεκινήσει αυτή η “παρωδία” που ακούει στο όνομα Super League θα δούμε ποδοσφαιριστές να βγαίνουν τραυματισμένοι από ρήξεις χιαστού, από βαριές θλάσεις. Παραδείγματα έχουμε μέχρι στιγμής δύο, Αραούχο και Αουγκούστο, όπου και οι δύο βγήκαν από νωρίς εκτός ομάδων τους λόγω βαρύ τραυματισμού. Αλλά και πόσους ακόμα θα δούμε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και των αγωνιστικών δράσεων των ομάδων όταν η αγωνία του κάθε ποδοσφαιριστή θα είναι στο pick για να μπορέσει να υπερασπιστεί την ομάδα του να πετύχει την πολύτιμη νίκη.

Φυσικά οι “κύριοι” χαρτογιακάδες θα είναι στις εξέδρες των γηπέδων τους με τα αφεντικά τους αγκαλιά και με τις πουράκλες τους και θα θαυμάζουν τι πέτυχαν όταν αποφάσιζαν να ξεκινήσει η Super League…

Τσακίρης Λάμπρος

Οριστικό: Ξεκινούν τα play-off και play-out της Super League

Previous article

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και στο Βιετνάμ

Next article
Login/Sign up