Τουρνουά μπάσκετ των πανθήρων εις μνήμη του Boban Jankovic

Το πρόγραμμα των playoffs και οι ώρες έναρξης
11 Μαΐου 2017
Μιλόγεβιτς: «Έχουμε το λιγότερο άγχος στα play offs»
12 Μαΐου 2017

Το Σάββατο 20 Μαΐου οι Πάνθηρες διεξάγουν τουρνουά μπάσκετ στη μνήμη του Boban Jankovic 

Η ανακοίνωση των Πανθήρων για το πρώτο τουρνουά μπάσκετ για τον αγαπημένο μας Μπόμπαν έχει ώς εξής:

Σάββατο 20 Μαΐου – Τουρνουά 3*3 του Pantrhers Club 1983 στη μνήμη του Boban Jankovic

Για πρώτη φορά φέτος, το Panthers Club, διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 στη μνήμη του αγαπημένου Μπόμπαν Γιάνκοβιτς.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα €10 το άτομο και στα €30 η ομάδα (σύνολο τριών παικτών). Με την πληρωμή της συμμετοχής, κάθε παίκτης θα λαμβάνει συλλεκτικό t-shirt της διοργάνωσης!

Η συμμετοχές θα γίνονται μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 19/5 μέσω της σελίδας Panthers est. 1983 Official . Κάθε ομάδα πρέπει να στείλει όνομα και επίθετο του κάθε παίκτη (σύνολο τρείς) και να επιλέξει ονομασία για την ομάδα της.

Η ώρα έναρξης του πρωταθλήματος θα είναι 17:30, το Σάββατο 20 Μαΐου και το σημείο συνάντησης θα είναι το γήπεδο μπάσκετ που βρίσκεται δίπλα στο κλειστό Α. Βαρίκας (στη γνωστή τέντα).

Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί μέσα σε μια ημέρα με τη διαδικασία της κλήρωσης και της πρόκρισης ή του αποκλεισμού των ομάδων που θα κερδίζουν ή θα χάνουν, μέχρι τον τελικό!

Οι νικητές των προκριματικών θα είναι αυτοί που θα φτάσουν πρώτοι τους 11 πόντους, ενώ στους ημιτελικούς και τελικούς, οι νικητές θα είναι εκείνοι που θα φτάσουν πρώτοι τους 15 πόντους (η νίκη πρέπει να έχει τουλάχιστον 2 πόντους διαφορά, π.χ. 11-9 ή αν χρειαστεί 12-10 κλπ).

Οι νικητές θα κερδίσουν ένα διαρκείας (ο καθένας) του μπάσκετ για την επόμενη σεζόν (2017/2018) στην Α1.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Panthers Club 1983