ΜΠΑΣΚΕΤ

Τότε που δεν περνούσε ούτε “σκουλήκι” από το Αρτάκης (Vid)

0

Το Σάββατο ο Πανιώνιος παίζει με τον ΑΡΗ στο κλειστό της Αρτάκης και η panionia-idea σας θυμίζει στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες μέσα εκεί…

Ήταν το πρωτάθλημα του 1990-1991 όταν ο Πανιώνιος του Φάνη Χριστοδούλου, του Χάτσον, του Γάσπαρη, του Μπρούγκος, υποδεχόταν στο Αρτάκης τον τότε αήττητο ΑΡΗ του Γιαννάκη και του Γκάλη.

Εκείνη την ημέρα σαν σήμερα 5/1/1991 όλη η “πλατεία” και όχι μόνο είχε γεμίσει το κλειστό της Αρτάκης έτσι ώστε αν έριχνες μία καρφίτσα δεν θα έφτανε στο πάτωμα του κλειστού ΠΟΤΕ.

Το παιχνίδι ήταν ένα “κονσέρτο” για πολυβόλα από όλους τους παίκτες του ιστορικού όπου κατάφεραν μαζί με τον κόσμο τους να κάνουν το ακατόρθωτο να γκρεμίσουν τον μεγάλο τότε ΑΡΗ του Γκάλη του Γιαννάκη και του Σούποντιτς.

Ο κόσμος ήταν φυσικά ο έκτος παίκτης μέσα στο παρκέ και αυτός που στο τέλος πήρε το παιχνίδι με τα συνθήματα και τα τραγούδια.

Αυτά θέλουμε να δούμε και αύριο πάλι μέσα στο Αρτάκης να δούμε κόσμο να κρέμεται από τα “τσιμέντα” και τα κάγκελα του κλειστού και να ενισχύσουμε ΟΛΟΙ μαζί την ομάδα μας που τώρα μας χρειάζεται.

  

Πανιώνιος vs Κέρκυρα live το Σάββατο

Previous article

Έρχεται ο Τασουλής κοντά στον Νόβακ ο Πανιώνιος

Next article
Login/Sign up