ΜΠΑΣΚΕΤ

Τώρα που το βουνό πήγε στο Μωάμεθ σφίγγουν τα γάλατα

0

«Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στο Μωάμεθ» λέει μία έκφραση γνωστή διεθνώς που ξεκινάει από τη Βίβλο και από τα λόγια του Ιησού στο κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΤΣΑΝΚΟΣ

Κάτι παρόμοιο φαίνεται να ισχύει και στην περίπτωση του μπασκετικού ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ τόσο με την ομάδα όσο και με το γήπεδο. Τα μέτωπα είναι δύο και ο κόσμος βγαίνει μπροστά, παίρνει την κατάσταση στα χέρια του ώστε να έρθει η δικαίωση. Το πρώτο ξαφνικό ραντεβού με τον Μωάμεθ έγινε… Ακολουθούν κι άλλα…

Μετά τις ανακοινώσεις των Πανθήρων και της Λέσχης Φίλων Πανιωνίου για τα όσα συμβαίνουν στον ΙΣΤΟΡΙΚΟ, φαίνεται πως έφτασε η στιγμή ο κόσμος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του προκειμένου να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο. Αγωνιστικό, οικονομικό, αλλά και με το κλειστό της Αρτάκης.

Πρώτο μέλημα απ’ ότι φαίνεται είναι το κλειστό. Εκεί όπου πρόσφατα, οι Πάνθηρες πήγαν στο οικόπεδο όπου στεγαζόταν το άλλοτε ιστορικό κλειστό γεμάτο μπασκετικές αναμνήσεις και σήκωσαν πανό, ζητώντας σεβασμό στην 130ή ιστορία του συλλόγου. Ο λαός του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ μπαίνει μπροστά για μια ακόμη φορά στα δύσκολα και αυτό φάνηκε και από την επίσκεψη αντιπροσωπείας των Πανθήρων στο γραφείο του Δημάρχου Νέας Σμύρνης, Σταύρου Τζουλάκη προκειμένου να μάθει που βρίσκεται το θέμα της ανέγερσης του γηπέδου, ποια είναι τα εμπόδια και πως μπορούν αυτά να ξεπεραστούν. Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, γνωρίζουν πως μεγάλη, ίσως την μεγαλύτερη ευθύνη, έχει ο ίδιος ο κ. Τζουλάκης και ο κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ του έστειλε τελεσίγραφο για το κλειστό. Η υπομονή άλλωστε μοιάζει σαν ένα ποτήρι έτοιμο να ξεχειλίσει.

Το δεύτερο μέλημα αφορά την ίδια την ομάδα. Ο μπασκετικός ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ μπορεί να γλίτωσε την τελευταία στιγμή τον υποβιβασμό, όμως τα χρέη υπάρχουν και δεν φαίνεται να υπάρχει φως στον ορίζοντα. Ο κόσμος το έχει πάρει χαμπάρι και δεν αποκλείεται κι εκεί να υπάρξει άμεσα μια συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Γιώργο Χριστοδουλόπουλο προκειμένου να ξεκαθαρίσουν μια και καλή τα πράγματα. Θα καταφέρει η ομάδα να κρατηθεί στην Α1 ή θα ακολουθήσει το δρόμο του υποβιβασμού λόγω των χρεών και το σενάριο που δείχνει όλο και να φουντώνει και δεν θα μου κάνει καθόλου εντύπωση να γίνει πράξη, αυτό της λαϊκής βάσης; Δηλαδή να περάσει η ομάδα στα χέρια του κόσμου.

Απαντήσεις αναμένεται να δοθούν άμεσα. Δεν μπορούν άλλο να κρύβονται ούτε ο κ. Τζουλάκης ούτε ο κ. Χριστοδουλόπουλος από τον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Δεν μπορούν να κρύβονται από 130 χρόνια ιστορίας. Ο χρόνος είναι δικαστής και όλους τους δικάζει. Ερχεται λοιπόν η στιγμή που ο λαός των ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΩΝ αναμένεται να γίνει μία γροθιά, να βγει μπροστά και να αλλάξει την κατάσταση. Μόνο και μόνο για το καλό του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ.

Συνέλευση με αποφάσεις για τη Λέσχη Φίλων Πανιωνίου

Previous article

Η παραγωγή παικτών, ο σεβασμός και η αγάπη για τον Πανιώνιο σε κάνουν να έρθεις σε αυτόν

Next article
Login/Sign up