ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τον Ιανουάριο του 2021 οι υπογραφές για το κλειστό της Αρτάκης

0

Για τα μέσα του Ιανουαρίου του 2021 δεσμεύτηκε η περιφέρεια δια μέσου του περιφερειάρχη κ. Γιώργου Πατούλη ότι θα προχωρήσουν οι υπογραφές με τον ανάδοχο για την ολοκλήρωση του έργου

Στην τελική ευθεία πιστεύουμε ότι φτάνει το θέμα των υπογραφών με τον ανάδοχο για την εκκίνηση των έργων του κλειστού δημοτικού γυμναστηρίου της οδού Αρτάκης.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων που σχετίζονται με την ολοκλήρωση της μελέτης για την κατασκευή του νέου κλειστού γηπέδου στη Νέα Σμύρνη και η επίσπευση των σχετικών διαδικασιών, προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα κατασκευής του, ήταν τα δύο θέματα που συζητήθηκαν σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη και του δημάρχου Νέας Σμύρνης Σταύρου Τζουλάκη.

Στη συζήτηση συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, Δήμητρα Νάνου, εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής, Αλ. Καλογερόπουλος και η Προϊσταμένη του τμήματος Κτιριακών Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Ε. Πλιάκα.

Αφού συζητήθηκαν οι σχετικές λεπτομέρειες, συμφωνήθηκε o Δήμος Νέας Σμύρνης να προχωρήσει τις επόμενες ημέρες σε απάντηση των ερωτημάτων που του έχουν τεθεί από τις υπηρεσίες της περιφέρειας, σε σχέση με τις μελέτες εφαρμογής και το στάδιο στο οποίο βρίσκονται, προκειμένου να βρεθεί η συντομότερη οδός για την υπογραφή της Σύμβασης και της έναρξης των εργασιών.

Ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις εξελίξεις του έργου και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι μέσα στα μέσα Ιανουαρίου του 2021 πιστεύει ότι θα πέσουν οι υπογραφές με τον ανάδοχο του έργου, έτσι ώστε να μπουν τα μηχανήματα και να ξεκινήσει το έργο.

Αναλυτικά δήλωσε ο κ. Πατούλης.

“Μετά από σειρά συζητήσεων και πρωτοβουλιών μας, ολοκληρώνουμε επιτυχώς μια διαβούλευση μέσω της οποίας αποδεικνύεται ξεκάθαρα η βούλησή μας να ξεκινήσει άμεσα ένα έργο, που έχει καθυστερήσει εξαιτίας της προχειρότητας της προηγούμενης διοίκησης η οποία δημοπράτησε το έργο μόνο στα “χαρτιά”. Από τη στιγμή που κλείνουν και οι τελευταίες λεπτομέρειες θα είμαστε έτοιμοι στα μέσα Ιανουαρίου 2021 να προχωρήσουμε στην υπογραφή της σύμβασης προκειμένου να μη χαθεί άλλος χρόνος”.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανιωνίου προσφέρει φανέλες του τμήματος για τα παιδιά

Previous article

ΕΠΟ – Τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την Γ’ Εθνική

Next article
Login/Sign up