ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το τμήμα ποδοσφαίρου επαναφέρει τις κάρτες στήριξης ως οικονομική βοήθεια

0

Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε οικονομικά την δύσκολη προσπάθεια που κάνει το τμήμα ποδοσφαίρου

Το τμήμα ποδοσφαίρου του Πανιωνίου μας ζητά να γίνουμε κομμάτι της ομάδας με την οικονομική ενίσχυση που θα δώσουμε αγοράζοντας κάρτες στήριξης.

Ο Πανιώνιος μας χρειάζεται τώρα και πρέπει να ανταποκριθούμε στις δύσκολες εποχές που ζούμε. Γνωρίζουμε ότι ούτε τα 70€ είναι εύκολα για να τα δώσεις ως οικονομική ενίσχυση προς το τμήμα, αλλά αν αγαπάμε την ομάδα -Μια ομάδα Ελλήνων πιτσιρικάδων που φέτος μας έκανε να είμαστε υπερήφανοι με το αήττητο που έχουν μέχρι στιγμής και όχι μόνο- πρέπει να προσπαθήσουμε για την ενίσχυση του τμήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τμήματος ποδοσφαίρου του ερασιτέχνη.  

ΤΩΡΑ ήρθε η ώρα να γίνουμε όλοι κομμάτι του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ

Οι όμορφες στιγμές που μας έχει χαρίσει το ταξίδι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ φέτος συνεχίζονται και ο λαός του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ δεν γίνεται να λείπει.

Ανακοινώνουμε την άμεση επαναφορά των καρτών στήριξης καθώς βαίνουμε στα play off ανόδου, προσκαλώντας άπαντες να γίνουν κομμάτι της επιστροφής του συλλόγου μας στις επαγγελματικές κατηγορίες!

Τις κάρτες στήριξης μπορείτε να προμηθευτείτε από την μπουτίκ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης η οποία λειτουργεί καθημερινά 10:00 με 14:00 και 17:00 με 21:00 και κάθε Σάββατο από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 καθώς επίσης και από το eshop https://panionios.shop

Οι τιμές των καρτών στήριξης ανά θύρα:

Θύρα 2: 70€

Θύρα 4-7: 140€

Θύρα 5-6: 300 €

VIP: 500

*Η απόκτηση κάρτας στήριξης, ισοδυναμεί με οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Η είσοδος των θεατών στο γήπεδο, θα γίνει, όταν επιτραπεί από τους αρμόδιους υγειονομικούς φορείς.

** Δεδομένων των δύσκολων συνθηκών που διανύουμε και έχοντας πλήρη επίγνωση των καταστάσεων που βιώνουμε θα υπάρχει η δυνατότητα για φιλάθλους που θα επιθυμούν να συνεισφέρουν με μικρότερο ποσό από το αναγραφόμενο των καρτών ενίσχυσης να το κάνουν μέσω του ειδικού μπλοκ ενίσχυσης που υπάρχει στην μπουτίκ για τον σκοπό αυτό.

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες των μπαράζ της Γ’ Εθνικής

Previous article

Πανιώνιος: Στα ξένα είμαι Έλληνας και στην Ελλάδα, ξένος…

Next article
Login/Sign up