ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Το θέμα μας δεν είναι αν είναι Ρώσοι, Ουκρανοί, ή Ισπανοί…

0

Ο Πανιώνιος συζητά με υποψήφιους επενδυτές για να πάρουν τις τύχες της ομάδας ποδοσφαίρου στα χέρια τους και να την τρέξουν με την βοήθεια του Νίκου Ζαμάνη στην Super League 2

Πολλά ρεπορτάζ ακούστηκαν όλες αυτές τις ημέρες για Ρώσους, Ουκρανούς, Ελβετούς, Ισπανούς και “Σενεγαλέζους” οι οποίοι συζητούν εδώ και ημέρες με την πλευρά Ζαμάνη, έτσι ώστε να μπουν οικονομικά στην ΠΑΕ Πανιώνιος και να την τρέξουν στην Super League 2.

Ότι είχε να δώσει η ΠΑΕ προς έλεγχο στους υποψήφιους επενδυτές τα έδωσε και έγιναν οι οικονομικοί έλεγχοι από πλευράς τους. Πλέον ο Νίκος Ζαμάνης και τα υπόλοιπα μέλη της ΠΑΕ περιμένουν το “ΝΑΙ” ή το “ΟΧΙ” από πλευράς αγοραστών.

Να σημειώσουμε εδώ ότι οι αγοραστές αν προχωρήσει το θέμα της αγοράς θα πάρουν τις μετοχές του Χρήστου Δάρα και ο Νίκος Ζαμάνης θα παραμείνει στην ΠΑΕ για ακόμα 3 χρόνια με οψιόν αγοράς από τους νέους επενδυτές.

Φυσικά υπάρχει και το εχέμυθο της αγοραπωλησίας όπου για πρώτη φορά στα χρονικά της ΠΑΕ δεν βγήκε τίποτα προς τα έξω και ακόμα και μέχρι τώρα κανείς μα κανείς δεν έχει μάθει ποιος είναι ο αγοραστής.

Πληροφορίες λένε ότι η αγοραπωλησία θα κλείσει με αίσιο τέλος και μάλιστα θα υπάρξουν ανακοινώσεις την Δευτέρα όπου ο Πανιώνιος έχει και τα γενέθλια του κλείνοντας τα 130 χρόνια στην ιστορία του αθλητισμού.

Πάντως το θέμα δεν είναι τι εθνικότητος είναι οι επενδυτές αλλά αν έχουν προγραμματισμένο οικονομικό πλάνο και κοιτάξουν την επένδυση τους μακροπρόθεσμα όπου θα είναι καλό και γι’ αυτούς ΑΛΛΑ και για τον Πανιώνιο μας.

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

 

Πάνθηρες: “Την Δευτέρα τιμούμε και ονειρευόμαστε ένα καλύτερο αύριο”

Previous article

Επίσημο κάλεσμα των Πανθήρων στους Basso Rango Ultras για τα 130 χρόνια του Πανιωνίου

Next article
Login/Sign up