ΜΠΑΣΚΕΤ

Το “Θέατρο” του παραλόγου με το μπάσκετ

0

Υπάρχουνε στιγμές που κλαις ενώ γελάς και άσχετα μιλάς για να κρυφτείς. Τα όρια περνάς και ζεις πειρατικά και στήνεις σκηνικά να τρελαθείς. Υπάρχουνε στιγμές που ξέρω πριν μου πεις ότι στη Δράμα θα βρεθείς

Με αυτά τα λόγια θέλω να εκφράσω την απογοήτευσή μου σε ότι συμβαίνει αυτές τις ώρες στο μπάσκετ του Ιστορικού. Εδώ και ημέρες υπάρχει ένας αναβρασμός μες την Πανιώνια οικογένεια που τον έχει προκαλέσει ένας άνθρωπος που ποτέ δεν είχε καμία σχέση με τον Πανιώνιο, ποτέ δεν ήταν Πανιώνιος και απ’ ότι φάνηκε στο τέλος το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν καθαρά τα “επιχειρηματικά” του κέρδη.

Ο κύριος αυτός μαζί με όλους τους υπόλοιπους ανέλαβε πέρυσι την ΚΑΕ μέσα σε ένα βράδυ όταν έδωσαν τα χέρια υπό το φως των κεριών και χωρίς να γνωρίζει κανείς τίποτα με τον προηγούμενο μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ.

Να κάνουμε μια παρένθεση εδώ ότι ο ίδιος κύριος πέρυσι σε μια γενική συνέλευση στο Αρτάκης είχε έρθει και είχε ανακοινώσει σε όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε εκεί ότι δεν θέλει να ασχοληθεί με την ΚΑΕ ΓΙΑΤΙ τον πολεμούσαν όλοι στην Ελλάδα.

Δεν θα ασχοληθούμε με αυτόν τον κύριο ούτε με αυτούς που τον έφεραν γιατί δεν τους άρεσαν οι άνθρωποι που τους είχαν κάνει την πρόταση να αναλάβουν τον Πανιώνιο με λίγα λεφτά μεν αλλά νοικοκυρεμένα και πάνω απ’ όλα ήταν και Πανιώνιοι η εταιρεία λογιστική που ήθελε να ασχοληθεί.

Τώρα μετά από μια σεζόν που ο Πανιώνιος τελείωσε σχετικά εύκολα και χωρίς να κινδυνέψει ξάφνου ο ιδιοκτήτης της ομάδας όπου πριν από λίγους μήνες του μεταβιβάστηκαν και οι μετοχές της ΚΑΕ από τον προηγούμενο αποφάσισε να κάνει μια γενική συνέλευση. Στη συνέλευση όμως έφαγε “άκυρο” απ’ όλους δεν εμφανίστηκε κανείς και έμεινε μόνος του σε μια αίθουσα ξενοδοχείου να πίνει καφέ.

Μετά από αυτή τη κίνηση που του έκαναν όλοι, ο ίδιος αποφάσισε ότι κάτι πρέπει να κάνω για να τους ταρακουνήσω. Τι έκανε? Έβαλε στον πάγο το μπάσκετ και δεν ασχολήθηκε με τίποτα. Όλες οι ομάδες της Basket League βρήκαν προπονητές παίκτες κάνουν προετοιμασία και ο Πανιώνιος δεν υπάρχει σαν το μισογκρεμισμένο Αρτάκης την πρώην έδρα του.

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Πανιώνιος είναι από τις λίγες ΚΑΕ που δεν χρωστά πουθενά και αν χρωστά ποσά του ύψους των 30.000€ δεν είναι σε παίκτες παρά μονάχα σε διάφορα δεξιά και αριστερά. Επίσης υπάρχει και μια μείωση από τα τηλεοπτικά της ΕΡΤ της τάξεως του 40% όπου ο Πανιώνιος αν δεν υπήρχε η μείωση αυτή με την θέση που πήρε στην βαθμολογία από πέρυσι θα έπαιρνε ένα πολύ καλό ποσό.

Ξάφνου πριν μερικές ημέρες εμφανίζεται ένα δημοσίευα ότι ο Πανιώνιος μετακομίζει στην Δράμα μαζί με το ΑΦΜ και ό,τι παίκτες έχουν μείνει. Ποιος? Ο Πανιώνιος ο Ιστορικός ΝΑΙ κύριοι γίνονται και τέτοια υπήρξε άνθρωπος της διοίκησης της ιστορικότερης ομάδας της Ελλάδος που θα σκεφτόταν ένα τέτοια πράγμα να στείλει την έδρα του Πανιώνιου στην Δράμα.

Εδώ είναι που πρέπει ο κάθε φίλαθλος, οπαδός, φίλος της ομάδας να αντιδράσει γιατί μπορεί να “τσακωνόμαστε” οι φίλαθλοι του Πανιώνιου γιατί ο παίκτης έβαλε κόκκινες κάλτσες σήμερα και δεν έβαλε μπλε ΑΛΛΑ σε αυτά είμαστε όλοι μαζί είμαστε Πανιώνιος και ΠΟΤΕ δεν πρέπει να το αφήσουμε αυτό να περάσει έτσι. Όπως τότε με τον Ψωμιάδη έτσι και σήμερα με τον Χριστοδουλόπουλο να είμαστε εκεί εμείς οι φίλαθλοι και όχι οι έμμισθοι υπάλληλοι της ΚΑΕ του είδαμε αυτούς βγαίνουν πλέον σιγά σιγά ένας ένας και τι μας λένε ΝΑΙ υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα ο Πανιώνιος να πάει στην Δράμα και το λέει ο Χριστοδούλου αυτός που έφερε (κατά δήλωση Αλευρογιάννη στην συνέλευση) τον Χριστοδουλόπουλο στον Πανιώνιο.

Ο Πανιώνιος είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ΠΟΤΕ…

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ: Άφαντος ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ

Previous article

“Η έδρα του Πανιωνίου είναι στη Ν. Σμύρνη”

Next article
Login/Sign up