ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το στράβωμα το έχουμε με εσάς και όχι με τον Ανσαριφάρντ

0

Μερικοί δημοσιογράφοι δεν ξέρουμε από που, αλλά θα μάθουμε βρίσκουν θέματα για να παραπληροφορούν τον κόσμο, όχι του Πανιώνιου, αλλά αυτού που τους διαβάζει.

Σήμερα βγήκαν μερικά site και αναδημοσιεύουν μια παραπληροφόρηση της εφημερίδας GOAL, ότι στη Νέα Σμύρνη και συγκεκριμένα ο Νίκος Ζαμάνης έχουν στραβώσει με τον Ανσαριφάρντ για το θέμα της μεταγραφής, και θέλουν να στείλουν μήνυμα στον ατζέντη του και στον ίδιο αφήνοντάς τον έξω από το παιχνίδι της Πέμπτης με τον ΠΑΣ και βάζοντας βασικό τον Ενγκόνγκ.

Θέλουμε να πληροφορήσουμε αυτά τα δημοσιογραφάκια που τα γράφουν όλα αυτά ότι, πρώτον ο Καρίμ θα παίζει κανονικά τη Πέμπτη, και θα τους χαλάσει τη “σούπα” και όσο για το “στράβωμα” που αναφέρεται, υπάρχει στράβωμα, με όλη αυτή την παραπληροφόρηση που πουλάτε στον κόσμο που σας διαβάζει.

Τώρα για το θέμα της μεταγραφής του Καρίμ Ανσαριφάρντ να σας πληροφορήσω ότι δεν ξέρετε τίποτα και δεν θα μάθετε ποτέ, παρά μόνο αν η ΠΑΕ Πανιώνιος αποφασίσει να σας βγάλει επίσημη ανακοίνωση για το θέμα.

Θα σας πούμε και ένα τελευταίο, ότι και να κάνετε, ότι και να γράψετε τον Πανιώνιο δεν θα τον λυγίσει κανείς. Γιατί είμαστε όλοι μια οικογένεια, και επιτέλους η διοίκηση είναι σοβαρή και ξέρει τη κάνει για όλους και για όλα.

Με τρεις βασικές απουσίες ο ΠΑΣ στη Νέα Σμύρνη

Previous article

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά ακαδημιών του Πανιώνιου

Next article
Login/Sign up