ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Το Σάββατο ΟΛΟΙ στο γήπεδο

0

Ο Πανιώνιος το Σάββατο στις 19:30 δίνει ένα κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΛ μέσα στη Νέα Σμύρνη

Κάθε Πανιώνιος κάθε φίλος, οπαδός αυτής της ομάδας πρέπει να σκεφτεί και να θυμηθεί τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι μέσα στην Λάρισα.

Τι να θυμηθούμε αυτό που φώναζαν “Εκεί, εκεί στην Β΄Εθνική” ή το 4-2. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες δεν υπάρχει δεν μπορώ. Το Σάββατο μπορούμε ΟΛΟΙ και ας βοηθήσουμε την ομάδα να πάρει το υπέρ πολύτιμο “τρίποντο” για να μην έχει το άγχος για τα επόμενα παιχνίδια.

Ο Πανιώνιος είμαστε εμείς ο κόσμος που πηγαίνουμε με κρύα, βροχές, ζέστες μέσα στο στάδιο της Νέας Σμύρνης για να πάρουμε τη “δόση μας” από Πανιώνιο. Πρέπει να είμαστε εμείς ο 12ος παίκτης που θα βοηθήσει την ομάδα να κερδίσουμε και να απαντήσουμε, κόσμος και ομάδα σε ότι ειπώθηκε στο AEL FC Arena την 1/12 του 2018.

Πάρτε τους φίλου σας πάρτε τις φίλες σας πάρτε τα παιδιά σας και μην ξεχνάμε την προσπάθεια των Πανθήρων για την οικονομική βοήθεια ενός “αδερφού” μας ενός Πανιώνιου που έχει την ανάγκη μας και οι Πάνθηρες για ακόμα μια φορά έδειξαν ότι οπαδός είναι να σκέφτεται και τον διπλανό του. Έτσι θα υπάρχουν “κουτιά” στις θύρες που ο καθένας μας θα μπορεί να δώσει ό,τι θέλει για να βοηθήσει έναν Πανιώνιο έναν άνθρωπο που χρειάζεται την βοήθειά μας.

Τσακίρης Λάμπρος

Την Πέμπτη θα ξεκαθαρίσει το θέμα αναδιάρθρωσης

Previous article

Live Streaming Audio Πανιώνιος-Λάρισα Σάββατο 19:30

Next article
Login/Sign up