Το Σάββατο γεμίζουμε το κλειστό της Αρτάκης

Ο Πανιώνιος το Σάββατο μετά από πολλές περιπέτειες και τρικλοποδιές θέλει να κερδίσει το παιχνίδι με τα Τρίκαλα

Το Σάββατο 16/12 και ώρα 18:30 ο Πανιώνιος δίνει παιχνίδι ζωής και θανάτου απέναντι στα Τρίκαλα. Παίκτες, τεχνικό επιτελείο και όλοι μέσα στην ομάδα ετοιμάζονται για αυτό το παιχνίδι και είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι ΟΛΟΙ να καταθέσουν ψυχή μέσα στο παρκέ του κλειστού της Αρτάκης. 

Έτσι και εμείς σαν φίλαθλοι του ιστορικού πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί για να ενισχύσουμε τον Πανιώνιο στο μπάσκετ. Ο Πανιώνιος το Σάββατο μας έχει ανάγκη, πρέπει όλοι να βρισκόμαστε στο γήπεδο και να καταθέσουμε την ψυχή μας όπως θα κάνει η ομάδα για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι.

Ας είμαστε εμείς ο έκτος παίκτης της αναμέτρησης και η ηθική ώθηση της ομάδας μέσα στο γήπεδο για να καταφέρει να κερδίσει αυτό το παιχνίδι.

Ο Πανιώνιος είναι η ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ δεν πρέπει να αφήσουμε την ιστορία να μας προσπεράσει πρέπει να κρατήσουμε τον Πανιώνιο ψηλά και πάντα μέσα στην basket league. Από εμάς εξαρτάται ο Πανιώνιος, σε εμάς του φιλάθλους στηρίζεται και εμείς θα του δώσουμε το «φιλί της ζωής» για να τον κρατήσουμε εκεί που ανήκει. 

Γι’ αυτό ΟΛΟΙ στο γήπεδο το Σάββατο στις 18:30 εισιτήρια υπάρχουν για ΟΛΟΥΣ μην ξανά πέσουμε σε καμία παγίδα ελάτε όλοι να πάρετε το εισιτήριο σας στο πάνω διάζωμα με 5 ευρώ και κάτω 10 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων ήδη έχει ξεκινήσει μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα γραφεία της ΚΑΕ 09:00 με 20:00 μέχρι και την Παρασκευή. Το Σάββατο θα είναι προς την διάθεση των φιλάθλων από τις 09:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ