ΠΑΝΘΗΡΕΣ

Το Σάββατο 3/10 η εθελοντική αιμοδοσία των Πανθήρων

0

Αυτό το Σάββατο έχουμε την εθελοντική αιμοδοσία των Πανθήρων μπορούμε όλοι να αφιερώσουμε 5 λεπτά από τον χρόνο μας για να σώσουμε μια ζωή

To Σάββατο (3/10) θα πραγματοποιηθεί η (28η) Αιμοδοσία του Panthers Club.

Η αιμοδοσία μας που ξεκίνησε το 2006 και έχει προσφέρει αίμα σε περισσότερους από 1000 συνανθρώπους μας, περνάει μια από τις δυσκολότερες φάσεις της.

Λόγω κορονοϊού, η Αιμοδοσία που είχε προγραμματιστεί για τον Απρίλιο ακυρώθηκε. Το αποτέλεσμα ήταν πως τα αποθέματα στέρεψαν (καθώς οι ανάγκες του κόσμου εξακολουθούσαν να υπάρχουν).

Η Αιμοδοσία έχει σώσει ζωές και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, όχι μόνο στα στενά όρια της οπαδικής κοινότητας αλλά και γενικότερα στο κοινωνικό μας σύνολο.

Ζητάμε λοιπόν, μια στήριξη παραπάνω από κάθε άλλη φορά.

Όλοι όσοι κατά το παρελθόν ευεργετήθηκαν από την τράπεζα αίματός μας, οι φίλοι και συγγενείς τους, να μας απλώσουν το χέρι βοήθειας που τώρα έχουμε ανάγκη.

Οι έφοροι των τμημάτων του Συλλόγου να ενημερώσουν τους προπονητές και εκείνοι με την σειρά τους να οργανώσουν μαζική παρουσία αθλητών.

Και φυσικά η κερκίδα μας. Ο κόσμος του Ιστορικού. Η Νέα Σμύρνη, η Αθήνα, τα Νότια Προάστια. Οι δημοσιογράφοι που πλαισιώνουν τον Σύλλογο.

Με ελάχιστο προσωπικό χρόνο, η πληροφορία μπορεί να φτάσει παντού, η παρουσία το Σάββατο να σπάσει κάθε ρεκορ προσέλευσης σε Αιμοδοσία.

Να δείξουμε στην πράξη την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά μας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΟΚΤΩΒΡΗ, 10:00-14:00, ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟ ΘΥΡΑ 5-6, ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Και ο Νίκος Σπυρόπουλος δίπλα στον Ιστορικό

Previous article

O Χριστοδουλόπουλος στην τηλεδιάσκεψη του ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε ότι υπάρχει συμφωνία

Next article
Login/Sign up