ΜΠΑΣΚΕΤ

Το Σαββατιάτικο παιχνίδι είναι ένας από τους τελικούς για τον Πανιώνιο

0

Ο Πανιώνιος έχει το Σάββατο που μας έρχεται έναν τελικό στο μπάσκετ με το Ρέθυμνο για την συνέχεια της ομάδας στην Basket league

Η αρχή γίνεται στο Ρέθυμνο όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Πανιώνιο σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο και για τις δύο ομάδες.

Το Ρέθυμνο στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς θέλει αυτή τη νίκη μιας και τους χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί για να ξεφύγουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο Πανιώνιος ακόμα δεν έχει πετύχει μια εκτός έδρας νίκη έτσι ώστε να εξασφαλίσει βαθμούς και την σωτηρία της ομάδας από την Α2.

Με 22 βαθμούς βρίσκεται ακριβώς πάνω από τις θέσεις που οδηγούν στην Α2 και αν καταφέρει και πάρει το ροζ φύλλο αγώνα θα κάνει ένα βήμα για την σωτηρία του αυτό το Σάββατο στο Ρέθυμνο.

Να σημειώσουμε εδώ πως λίγο νωρίτερα θα έχει ξεκινήσει ακόμα ένα παιχνίδι που ενδιαφέρει άμεσα τον Πανιώνιο αυτό του Κολοσσού Ρόδου με το Λαύριο. Οι Ροδίτες βρίσκονται και αυτοί με 21 βαθμούς στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό και θα μπουν μέσα στο παρκέ θέλοντας απεγνωσμένα αυτή τη νίκη απέναντι στο Λαύριο που και αυτό με 22 βαθμούς δεν έχει σωθεί μαθηματικά ακόμα.

Μπορεί το πρωτάθλημα να θέλει ακόμα επτά αγωνιστικές αλλά και οι επτά αγωνιστικές για τις ομάδες της “ουράς” θα είναι όλοι τελικοί για την τελική σωτηρία.

Πάμε να δούμε το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα έως το τέλος της χρονιάς για όλες τις ομάδες.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Πανιώνιου

Previous article

Καμπερίδης: “Τα περιθώρια είναι στενά”

Next article
Login/Sign up