ΜΠΑΣΚΕΤ

Τον πρώτο επίσημο αγώνα δίνει σήμερα η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου

0

Το μπάσκετ γυναικών του Ιστορικού επέστρεψε και δίνει σήμερα τον πρώτο επίσημο αγώνα στο «Αντρέας Βαρίκας» για το κύπελλο Ελλάδος

Ένα από τα πιο επιτυχημένα τμήματα του συλλόγου, το γυναικείο τμήμα μπάσκετ, έχει ταλαιπωρηθεί το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα τη μη συμμετοχή αγωνιστικής ομάδας γυναικών στο πρωτάθλημα της προηγούμενης περιόδου. Για τη νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη, που συγκροτήθηκε τη περασμένη άνοιξη, θεωρήθηκε αυτονόητη και απαραίτητη η ανασυγκρότηση του τμήματος.

Το τμήμα σήμερα 25/9 στις 17:00 θα υποδεχτεί την ομάδα του Αμύντα στο «Αντρέας Βαρίκας» για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου Ελλάδος.

Οι προπονητές μας Σωκράτης Παπαζαφειρόπουλος, Αλέξανδρος Δενδρινός και Γεωργία Αγγέλη είναι έτοιμοι για το δύσκολο έργο της επανόδου του τμήματος στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, ενώ ο Θανάσης Κωνσταντώνης θα εισφέρει με τις γνώσεις και την εμπειρία του στον αγωνιστικό σχεδιασμό.

Παράλληλα η Τριανταφυλλιά Λιγνού θα αναλάβει την εκγύμναση των αθλητριών.

Η ομάδα στηρίζεται στις υποδομές του τμήματος καθαρά και οι αθλήτριες του Πανιωνίου θα μπουν στο γήπεδο σήμερα για να τιμήσουν την φανέλα του Ιστορικού.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και με τη νίκη.

Μείωση των επιχορηγήσεων σε Πανιώνιο και Μίλωνα από τον δήμο Νέας Σμύρνης

Previous article

Κύπελλο Μπάσκετ Γυναικών: Πανιώνιος – Α.Ο Αμύντας 33-77

Next article
Login/Sign up