ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ποδόσφαιρο δεν είναι γκολφ κύριε υφυπουργέ…

0

Ο υφυπουργός αθλητισμού βγήκε σήμερα στην πιο δημοφιλή ώρα τηλεθέασης “Στην ώρα Τσιόδρα” και ανακοίνωσε την επανεκκίνηση του αθλητισμού.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης μπορεί να ξεκίνησε με τα ατομικά αθλήματα πως μπορούν να ξεκινήσουν τις προπονήσεις και να τον συγχαρούμε για αυτό αλλά στα ομαδικά αθλήματα κατά την γνώμη μας ήταν εκτός τόπου και χρόνου.

Ο υφυπουργός ανακοίνωσε ότι οι ΠΑΕ θα μπορούν να ξεκινήσουν τις προπονήσεις σε ανοιχτούς χώρους σε μικρές ομάδες παικτών χωρίς μπάλα φυσικά… λες και το ποδόσφαιρο παίζεται με ρακέτα, ή με μπαστούνι του γκολφ. Φυσικά έκανε την διευκρινιστική απάντηση ότι θα είναι μόνο για την φυσική τους υγεία.

Ωραία μέχρι εδώ, οι ποδοσφαιριστές λοιπόν κύριε υφυπουργέ θα προπονούνται στο γήπεδο μόνοι τους και σε απόσταση 2 μέτρων από τον άλλο παίκτη όπου θα επαναφέρουν την φυσική τους κατάσταση εκεί που ήταν πριν σταματήσουν τα πρωταθλήματα.

Αλλά κύριε υφυπουργέ οι ομάδες για να ολοκληρώσουν μια εβδομαδιαία προπόνηση και να είναι έτοιμοι για τον αγώνα του Σαββάτου ή της Κυριακής πρέπει να αναπτύξουν και συστήματα μέσα στο γήπεδο και να παίξουν άμυνα, καθώς και επίθεση στον αντίπαλο, έτσι ώστε να μπουν στο κλίμα το αγωνιστικό. Γιατί καλή η φυσική κατάσταση αλλά αν δεν κλοτσήσεις το τόπι να βάλεις γκολ δεν έχεις βαθμούς και δεν θα πάρεις την νίκη κύριε υφυπουργέ.

Να σας αναφέρουμε και τις δηλώσεις του πρωθυπουργού κύριε υφυπουργέ που είχε πει ότι το ποδόσφαιρο θα ξεκινήσει από τον Ιούνιο τις προπονήσεις. Δηλαδή άλλα μας λέει ο πρωθυπουργός, άλλα το “στόμα” του υφυπουργού…

Επίσης κύριε υφυπουργέ να σας ρωτήσουμε, ποιος έξυπνος νους σας συμβουλεύει και σας λέει αυτά που αναφέρεται στις δηλώσεις σας. Στο ποδόσφαιρο για να είναι μια ομάδα έτοιμη για να βγει στο γήπεδο και να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, πρέπει να παίξει και κανένα φιλικό αγώνα έτσι ώστε οι παίκτες να έρθουν στην αγωνιστική φόρμα που πρέπει να είναι.

Δεν ξέρω για πότε σας “συμβουλεύουν” να ξεκινήσει η αγωνιστική δράση της Super League 1 αλλά, με προπονήσεις για φυσική κατάσταση και παίκτες που θα βρίσκονται στο γήπεδο ανά εξάδες με βάρδιες δεν μπορεί να κατεβάσεις ομάδα για να παίξει ούτε γκολφ, πόσο μάλιστα ποδόσφαιρο που θέλει μαρκαρίσματα, αγκωνιές, κλωτσιές, και σπρωξίματα… εξάλλου εδώ και 150 χρόνια έτσι παίζεται το ποδόσφαιρο, αν γνωρίζετε φυσικά.

Αυγενάκης: “Στις 5 Μαΐου ξεκινούν οι ολιγομελείς προπονήσεις των ΠΑΕ”

Previous article

Δεν επιστρέφουν οι ακαδημίες των ομάδων στις προπονήσεις

Next article
Login/Sign up