ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το ποδοσφαιρικό μνημόνιο Μητσοτάκη (Vid)

0

Με διεθνή υποστήριξη και τεχνική βοήθεια θα ξεκινήσει η ανασύνταξη του αθλήματος. Όποιος δεν συμμορφωθεί θα αναγκαστεί η Ελλάδα να προσφύγει σε Grexit από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σαφές μήνυμα στους προέδρους της Super League για διχασμό και δηλητηρίαση της κοινής γνώμης. “Φρόντισα να απομακρύνω ευρωβουλευτή μας που δεν συμπεριφέρθηκε ως εκπρόσωπος του λαού αλλά ως οπαδός”. Το ποδόσφαιρο δεν είναι η προτεραιότητα της ελληνικής κοινωνίας, τόνισε ο πρωθυπουργός. Καλύτερα κανένα πρωτάθλημα παρά ένα τέτοιο πρωτάθλημα ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μητσοτάκης προειδοποίησε ότι σε περίπτωση που… «το άρρωστο κλίμα θα συνεχιστεί θα υποχρεωθούμε να διακόψουμε τη Super League, γιατί καλύτερα να μην έχουμε κανένα πρωτάθλημα από το να έχουμε αυτό το πρωτάθλημα. Θα πράξω αυτό που επιβάλλει η συνείδησή μου με γνώμονα το κοινό συμφέρον».

O κ. Μητσοτάκης αποκάλυψε και τα σχέδια της κυβέρνησης, υπογραμμίζοντας ότι αυτή θα αποταθεί στην FIFA και στην UEFA.

Οι πρόεδροι των δύο ομοσπονδιών θα προσκληθούν προσωπικά για να συντάξουν μαζί μας ένα μνημόνιο. Ναι, μνημόνιο ανάταξης και επανεκκίνησης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κλείνοντας ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι οι συνένοχοι σε αυτόν τον ολισθηρό δρόμο, θα υποστούν τις συνέπειες των επιλογών τους.

Δείτε το video της ομιλίας του για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

 

 

Φώτης Λαμπρόπουλος “Αυτό τον αγώνα πρέπει να τον κερδίσουμε”

Previous article

“Γιοφύρι της Αρτάς-κης” Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία…. (Vid)

Next article
Login/Sign up