ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πάθημα ας γίνει μάθημα, για ΟΛΟΥΣ.

0

Σήμερα ο Πανιώνιος έχασε απο τον Κισσαμικό, μάλλον έχασε και την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος. Τώρα αν έχουν λίγο μυαλό και λίγη τσίπα αυτοί που φοράνε αυτή την φανέλα και διαχειρίζονται αυτή την ομάδα θα πρέπει να κάνουν όλοι μαζί την αυτοκριτική τους και να αποφασίσουν πλέον τη θέλουν για τον Πανιώνιο.

Δε υπάρχει ντροπή απο το αποτέλεσμα, ο Κισσαμικός μας κέρδισε δίκαια και πραγματικά μπράβο του που κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Ο Μιλόγεβιτς κατέβασε την ομάδα όπως έπρεπε να κατεβάσει με μικρές αλλαγές και λόγω τις μη κρισιμότητας του αντιπάλου, αλλά και να ξεκουράσει παίχτες. Τώρα αν οι παίχτες που μπήκαν μέσα δεν κατάφεραν να δείξουν πως αξίζουν να είναι στην πρώτη ομάδα αυτό το αφήνω στην κρίση του προπονητή. Κανονικά έπρεπε να τους είχε βγάλει ΟΛΟΥΣ τους πρωτοκλασάτους και να βάλει παίχτες σαν τον Βουκελάτο που δεν έχουν κανένα παιχνίδι στα πόδια τους με την πρώτη ομάδα.

Το είπαμε και απο το παιχνίδι του Παναθηναϊκού ο προπονητής πρέπει να τραβήξει αυτιά γιατί αν δεν τραβήξει αυτί και δεν ρίξει μπινελίκια δεν θα σταθεί η ομάδα. Η ομάδα πρέπει να είναι απο τα αποδυτήρια “φτιαγμένη” για τον αγώνα και τον προπονητή πρέπει να τον αποκαλούν “mister” και όχι να ξύνουν τα παπάρια τους όταν τους μιλά. Να κάνω μία σημείωση για μερικούς που θέλουν και τον Τζαβέλα στην ομάδα, παιδιά άμα έρθει και ο Τζαβέλας στην ομάδα τα αποδυτήρια θα γίνουν “ΟΔΟΣ ΦΥΛΗΣ”.

Τέλος να πω κάτι στη διοίκηση, όχι για να την κριτικάρω αλλά απο καλή διάθεση, πάψτε τα σούρτα φέρτα με τους μανατζαρέους αυτοί μας έχουν καταστρέψει και άλλες φορές. Δεν αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί πέρυσι ήμασταν ομάδα, ενώ υπήρχαν μόνο Έλληνες? Γιατί δεν είχαμε μανατζαρέους να προσπαθούν να πουλήσουν την “πραμάτεια τους” όσο “παλτό” και να είναι αυτή. Το κρύο θα περάσει αλλά τα “παλτά” θα μας μείνουν και το καλοκαίρι γιαυτό ΠΡΟΣΟΧΗ.

Επιτέλους βγείτε και ξεκαθαρίστε όλα όσα συμβαίνουν με αυτούς που έρχονται και φεύγουν τον Ιανουάριο γιατί όσο το αφήνετε τόσο πάρτι θα κάνουν οι “μανατζαρέοι” σε διάφορα αθλητικά site.

Τέλος θέλω να σοβαρευτούμε ΟΛΟΙ και να κάνουμε την αυτοκριτική μας σύντομα γιατί την Κυριακή έχουμε παιχνίδι και πρέπει να το πάρουμε οπωσδήποτε, δεν μας παίρνει άλλο για απώλειες βαθμών.

Και να πούμε στον κόσμο του Πανιωνίου πως ο Πανιώνιος δεν είναι κανένα πρόσωπο, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ και η ΙΔΕΑ ΤΟΥ και οι ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ. γιαυτό το λόγο ΟΛΟΙ πρέπει να είμαστε στο γήπεδο την Κυριακή για το ΓΗΠΕΔΟ το ΣΗΜΑ και την ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.

 

Είναι αυτός Πανιώνιος? Κισσαμικός Πανιώνιος 3-0

Previous article

Μασούρας: “Ζητάμε συγνώμη απο τον κόσμο του Πανιωνίου”

Next article
Login/Sign up