ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Το παραμυθάκι σας το έχουμε ζήσει πολλές φορές

0

Με πρωτοσέλιδα σήμερα οι εφημερίδες του ΠΟΚ θέλουν να φτιάξουν πάλι κλίμα μέσα στην ομάδα πριν το κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης

Με ένα “πρωτοσέλιδο” της εφημερίδος sportday όπου αγοράζουν και πουλούν παίκτες του ιστορικού πριν το κρίσιμο για αυτούς, να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα και όχι για εμάς παιχνίδι της Πέμπτης, θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα αστάθειας μέσα στην οικογένεια του Πανιώνιου.

Όπως και πέρυσι πριν τη λήξη των play-off που έκαναν τα ίδια με τον Μπακασέτα και την ΑΕΚ αλλά και για τις σπόντες που ο Πανιώνιος δεν έπαιρνε την άδεια της UEFA.

Επειδή η Πανιώνια οικογένεια δεν τρώει κουτόχορτο να ξέρετε ότι από σήμερα έχουμε αρχίσει την πλάκα με εσάς και ότι δείτε αναρτημένο στα social μην απορήσετε, πλάκα σας κάνουμε, όπως πλάκα θα σας κάνουν και η ομάδα μέσα στο γηπεδάκι σας μέσα στην λεωφόρο.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στα play-off με όσους και όσες καταφέρετε να μπείτε εκεί και παίξετε μαζί μας για τις θέσεις της Ευρώπης.

Τέλος να σας πούμε για τον Μασούντ αφού μερικά δημοσιογραφάκια σας χθες τον λοιδωρούσαν τον Μασούντ στα ραδιόφωνα σας και ατομίσταρος και μέτριο παίκτη τον έλεγαν πως ξαφνικά σήμερα τον θέλετε για τον Παναθηναϊκό? Πρώτα πληρώστε τον Μπουμάλ που χρωστάτε χρήματα εδώ και δύο χρόνια και μετά θα δώσετε από ένα εκατομμύριο για αυτούς που ενδιαφέρεστε και θα τους πάρετε, γιατί εμείς είμαστε Λερναία Ύδρα μας κόβεις ένα “κεφάλι” πετιούνται δύο “κεφάλια”

Ραντεβού την Πέμπτη στην Αλεξάνδρας να σας κόψουμε το κουστουμάκι σας και εσάς…. 

Ο Μασούρας το καλύτερο γκολ της 26ης αγωνιστικής

Previous article

Πόλο: Πανιώνιος – Πάτρα, Όλοι στο Αρτάκης αύριο

Next article
Login/Sign up