ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣΜΠΑΣΚΕΤ

Το παιχνίδι της ζωής μας αύριο…

0

Ο Πανιώνιος Βίκος Cola αύριο παίζει ένα παιχνίδι για την basket league όπου είναι το κρισιμότερο όλης της χρονιάς

Αύριο ο Ιστορικός έχει την ευκαιρία αν κερδίσει την ΑΕΚ μέσα στο κλειστό της Αρτάκης να καταφέρει να φτάσει τον ΑΡΗ στην βαθμολογία στους 24 βαθμούς (Να σημειώσουμε ότι ο ΑΡΗΣ έχει ένα αγώνα λιγότερο γιατί χρωστά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ της 18ης αγωνιστικής) και να μειώσει την διαφορά του από τον Κόροιβο ο οποίος έχασε σήμερα από το Λαύριο. 

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 και όλος ο κόσμος του Ιστορικού πρέπει να είναι από νωρίς στο γήπεδο για να στηρίξουμε την ομάδα μας που μας χρειάζεται για ακόμα μια φορά.

Ο Πανιώνιος αν κερδίσει την ΑΕΚ αύριο θα πάει την επόμενη Κυριακή ανήμερα της εθνικής μας εορτής στην Χαλκίδα για να παίξει ακόμα ένα κρίσιμο παιχνίδι όπου αν κερδίσει και εκεί βάζει και την Κύμη από κάτω στον βαθμολογικό πίνακα της Basket League.

Για τον Ιστορικό δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα και η ομάδα μας χρειάζεται σε όλα τα παιχνίδια και εντός και εκτός Νέας Σμύρνης. Οι οπαδοί και οι φίλαθλοι του Πανιώνιου όπως έκαναν το θαύμα του καλοκαιριού και κατάφεραν και πήγαν την ομάδα μαζί με τον μεγαλομέτοχο κύριο Σταύρο Αλευρογιάννη στην Basket League έτσι και τώρα όλοι μαζί θα την κρατήσουν σε αυτή.

Ο Πανιώνιος δυστυχώς έκανε ένα πολύ “άναρχο” ξεκίνημα, με σερί αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και αυτό το πλήρωσε με πολλές ήττες. Εμείς σαν φίλαθλοι του Πανιώνιου πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα και να αφήσουμε την κάθε λογοκρισία στα social media και να κοιτάξουμε να αγκαλιάσουμε ΟΛΟΙ αυτό το σύλλογο που στον παρελθόν μας έδωσε πολλές χαρές αν και δεν ήμασταν ποτέ φανατικά κοντά του εκτός από τους οργανωμένους. Όλοι οι άλλοι πάντα στην κριτική και στην λογοκρισία ήμασταν έτοιμοι σε κάθε στραβή να βγούμε να κατακρίνουμε θεούς και δαίμονες όπως συμβαίνει και τώρα.

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

 

Σακελλαρίου: “Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε σκληρά”

Previous article

“Σας θέλουμε δίπλα μας με την ΑΕΚ” (Vid)

Next article
Login/Sign up