ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Το λάθος… μπορεί να είναι και το σωστό?

0

Δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι αυτόν που ποτέ δεν κάνει λάθος και που ποτέ δεν αποτυχαίνει σ’ αυτό που κάνει. Και αυτό επειδή είτε είναι ψεύτης είτε ασχολείται μόνο με τα σίγουρα, τα δοκιμασμένα και τα ασήμαντα

Το να κάνεις λάθη είναι ανθρώπινο φυσιολογικό, το να μην τα παραδέχεσαι όμως είναι εγωιστικό και άσχημο για όλους τους ανθρώπους και ας είσαι και αυτός που «γέννησες» πολλά στην Πανιώνια οικογένεια.

Στην χθεσινή συνάντηση των Πανθήρων όπου πραγματοποιήθηκε στο club ήταν από τις λίγες φορές που παραβρέθηκα. Οι λόγοι πολλοί, αλλά ένας βασικός ήθελα να δω αν πραγματικά υπάρχουν άνθρωποι, Πανιώνιοι, που θέλουν πραγματικό διάλογο πρόσωπο με πρόσωπο και με επιχειρήματα.

Ευτυχώς για αυτούς που παραβρέθηκαν υπήρχε διάλογος, με σωστές αντιπαραθέσεις και στο τέλος το κοινό, οι φίλαθλοι και οι οπαδοί που τους παρακολούθησαν έβγαλαν πολλά συμπεράσματα για την συνέχεια της ομάδας που ζούμε και αναπνέουμε, της Πανιωνάρας.

Δυστυχώς γι’ αυτούς που δεν παραβρέθηκαν γιατί ΠΟΤΕ δεν μπόρεσαν να κάνουν τον διάλογο που όλοι θέλουμε να αντιπαρατεθούν και στο τέλος να βρούμε ΟΛΟΙ μαζί μια κοινή λύση για την ομάδα που ζούμε και αναπνέουμε την Πανιωνάρα.

Μετά το χθεσινό μάζεμα πιστεύω ότι ο Πανιώνιος δεν έχει «πεθάνει» δεν έχει «πεθάνει» στα μάτια αυτών των οπαδών που πέρυσι και φέτος κατάφεραν να του δώσουν το «φιλί» της ζωής. Να τον κρατήσουν ζωντανό και να μην κάνει τον «θόρυβο» που ήθελαν πολλοί της πτώσης του στα τοπικά πρωταθλήματα.

Θέλω σαν Λάμπρος Τσακίρης να συγχαρώ δημόσια όλα αυτά τα πιτσιρίκια τα 15χρονα, τα 16χρονα, τα 17χρονα, τα 18χρονα αλλά και πολλούς γεροπάνθηρες που βρέθηκαν εκεί. Εκεί που και ο Δάλλας και ο Καραμπάτης θα ήταν αν ζούσαν και θα ξενύχταγαν για το καλό του Ιστορικού όπως κάνουν και οι άξιοι συνεχιστές τους.

Τσακίρης Λάμπρος

Υ.Γ Ελπίζω όσοι δεν ήρθαν να μην μπορούσαν λόγω εργασίας και αυξημένων υποχρεώσεων. Σας παρακαλώ δεν θέλω να προκαλέσω με αυτά που γράφω αλλά μην ασχολείστε άλλο με τα social όποιος θέλει το γήπεδο είναι εκεί, το club εκεί. Με επιχειρήματα και με διάλογο πρόσωπο με πρόσωπο βρίσκουμε λύσεις όχι να ξεκατινιαζόμαστε στους αλλόθρησκους μπροστά. Να τα διαβάζουν και να κρυφογελούν με εμάς.

Ο Λεωνίδας Καμπάνταης Team Manager του τμήματος ποδοσφαίρου

Previous article

Αναβολή της έναρξης των προπονήσεων της ενόργανης

Next article
Login/Sign up