ΜΠΑΣΚΕΤ

Το κλειστό της Γλυφάδας θα δηλώσει η ΚΑΕ την καινούρια χρονιά

0

Αυτές τις ημέρες ακούγονται πολλά για το Αρτάκης αν θα “πέσει” και που θα αγωνιστούν τα τμήματα του ερασιτέχνη Πανιώνιου όπου τα χρησιμοποιούσαν τόσα χρόνια ως έδρα

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ “χτύπησαν” την πόρτα του δήμου Παλαιού Φαλήρου για να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο του. Ο δήμαρχος όμως δεν διακινδύνεψε να το δώσει παρά τα φιλοπανιώνια αισθήματά του σε ομάδα Α1 για τυχόν δολιοφθορές. Έτσι η ΚΑΕ στράφηκε προς άλλες λύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν η ΚΑΕ Πανιώνιος έχει κλείσει το κλειστό της Γλυφάδας για να προπονείται ο Πανιώνιος Βίκος Cola και να το χρησιμοποιεί ως έδρα. Υπάρχουν και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και για το ύψος της αμοιβής για το γήπεδο που ανέρχεται στο ποσό των 25.000 ευρώ ετησίως. 

Τα άλλα τμήματα του Πανιώνιου όπως το Βόλεϊ ανδρών, γυναικών, θα πάνε σύμφωνα με δηλώσεις των υπευθύνων στο ΣΕΦ για προπονήσεις και για έδρα ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό.

Αλλά ας δούμε τι γίνετε και με το “Γιοφύρι της Άρτας” που ακούει στο όνομα κλειστό γυμναστήριο Αρτάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, το γήπεδο περιμένει την απόφαση του υπουργείου και της περιφέρειας για να μπουν μπουλντόζες τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου για να αρχίσει η κατεδάφιση. Εδώ όμως υπάρχει ένα ΑΛΛΑ, όπου αυτό το ΑΛΛΑ ακούει στις τυχόν πολιτικές εξελίξεις. Τι εννοούμε με αυτό? 

Εννοούμε ότι αν υπάρξει πρώιμη εκλογική περίοδος μέσα στον Σεπτέμβριο δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει ούτε να γίνει κανένα έργο επάνω στο κλειστό της Αρτάκης εκεί παγώνουν όλα και όλοι θα περιμένουν τις νέες πολιτικές εξελίξεις για το πότε θα ξεκινήσει το έργο.

Να σημειώσουμε εδώ ότι το έργο έχει εγκριθεί από τα κονδύλια της περιφέρειας και έχει δοθεί σε ανάδοχο όπου περιμένει την εντολή από την περιφέρεια και το υπουργείο να ξεκινήσει το έργο. 

Ανακοινώθηκαν τα δύο εντός φιλικά παιχνίδια του Πανιώνιου

Previous article

Πήρε Ρέντζα ο Πανιώνιος δεν ευδοκίμησε με Αμπντουλαγιέφ

Next article
Login/Sign up