ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το καλύτερο πανό της αγωνιστικής από τους Πάνθηρες

0

Οι Πάνθηρες σήμερα έδειξαν για ακόμα μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο με την ανάρτηση του πανό που έκαναν στην θύρα 3

“Σταματήστε την εκμετάλλευση των γαϊδουριών. Μην τα χρησιμοποιείτε στα ελληνικά νησιά” αναφέρει το πανό στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, στο οποίο υπάρχει η υπογραφή των “Πανθήρων”, του συνδέσμου οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου. Ένα ΜΠΡΑΒΟ στον σύνδεσμο για ακόμα μία φορά!!!!

Οι Πάνθηρες έβγαλαν και την δική τους ανακοίνωση για αυτό το πανό:

Πρεμιέρα σήμερα για την αρρώστια μας, με ισοπαλία 2-2.

Ωραία μπάλα, πολλές ευκαιρίες.

Κάπως πικρή η γεύση μας, καθώς αν στην ευκαιρία του ‘80 κάναμε το 3-2, θα ξεκινάγαμε με τον ιδανικότερο τρόπο την σεζόν.

Ας έχει, έχουμε δρόμο μπροστά μας. Θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα.

Η κερκίδα μας σήμερα είχε ένα μήνυμα κατά της κακοποίησης των συμπαθέστατων γαϊδάρων την οποία παρατηρούμε, μαζί με όλο τον υπόλοιπο κόσμο, να τελείται συστηματικά στα Ελληνικά νησιά (και όχι μόνο).

Ως κερκίδα, ως ένα δυναμικό κομμάτι της κοινωνίας, είμαστε δηλωμένα αντίθετοι σε κάθε μορφή ρατσισμού, εκμετάλευσης και κακοποίησης.

Είτε αυτό είναι ενάντια σε ασθενής κοινωνικές ομάδες (π.χ. πρόσφυγες, μετανάστες, άστεγους, γκέι κοινότητες κ.α), είτε αυτό είναι ενάντια στη φύση (σκόπιμες πυρκαγιές, μόλυνση θαλασσών, βιασμός γης με μόνο σκοπό το κέρδος κ.α), είτε φυσικά αυτό είναι ενάντια στους φίλους μας τα ζώα (φόλες, βία, εργασιακή καταπίεση κ.α).

Δηλώνουμε αηδιασμένοι με φαινόμενα γαϊδάρων που τρώνε ξύλο από άξεστα δίποδα – αγωγιάτες, θυμωμένοι με τα ζώα να βρίσκονται όλη μέρα κάτω από τον καυτό ήλιο χωρίς νερό και φαγητό, εξοργισμένοι με εικόνες ζώων γεμάτα πληγές, αδύνατα από την ασιτία και να τρέμουν από τα υπέρβαρα φορτία που τα βάζουν να σηκώσουν.

Ζητάμε από τους ντόπιους να επαναστατήσουν απέναντι σε αυτή την αλητεία και φυσικά τους τουρίστες που πηγαίνουν σε αυτά τα μέρη να μην προμοτάρουν το φαινόμενο με τύπου “βόλτες” και άλλες χαριτωμενιές που διαιωνίζουν το πρόβλημα.

Ας ξυπνήσουμε σαν κοινωνία επιτέλους και ας κοιτάξουμε το πρόβλημα δίπλα μας, όχι αδιαφορία, όχι μόνο την πάρτη μας.

Panthers Club 1983

Ανιγκό: «Ηταν μία ευκαιρία που αν σκοράραμε θα νικάγαμε»

Previous article

Χειρουργήθηκε ο Μαξίμ Ντε Ταντέο

Next article
Login/Sign up