ΜΠΑΣΚΕΤ

Το ευχαριστήριο της ΚΑΕ Πανιώνιος στον μεγάλο χορηγό της Βίκος Cola

0

Η ΚΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε μια ευχαριστήρια ανακοίνωση στον μεγάλο της χορηγό Βίκος Cola

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

Κάθε προσπάθεια στην ζωή και στον αθλητισμό, είτε σε ατομικό, είτε σε ομαδικό επίπεδο, χρειάζεται και την κατάλληλη συνεργασία για να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής και να πετύχει τον τελικό στόχο της.
Η ομάδα μπάσκετ της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στην επιστροφή της στο πρωτάθλημα Basket League και στην Α1 κατηγορία, έχει από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου 2017-18, έναν σπουδαίο και πολύτιμο συμπαίκτη.
Την εταιρία ΒΙΚΟΣ που έχει “αγκαλιάσει” την προσπάθεια παραμονής της ομάδας στην θέση που αξίζει να έχει στο ελληνικό μπάσκετ.
Για την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, η εταιρία ΒΙΚΟΣ δεν είναι μια ακόμα χορηγία, αλλά αποτελεί τον καλύτερο συμπαραστάτη της διοίκησης, του προπονητικού επιτελείου και των παικτών της.
Η μετανομασία της ομάδας μπάσκετ σε ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA αποτελεί, ήδη, στους πρώτους μήνες αυτής της συνεργασίας, ηχηρό άκουσμα στο ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί δυο μεγάλα ονόματα, αναφέρονται σε μια, κοινή ονομασία.
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ με την ιστορία των 128 χρόνων και των διακρίσεων της ομάδας μπάσκετ και η καταξιωμένη στην Ελλάδα, βιομηχανία εμφιαλώσεων, η οποία έχει μακρά παράδοση και συνέπεια σε προσφορές κοινωφελών και φιλανθρωπικών σκοπών.
Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA ευχαριστεί θερμά τον συμπαίκτη της, εταιρία ΒΙΚΟΣ για την οικονομική “ασίστ” που έχει δώσει στην διάρκεια της φετινής περιόδου και δεσμεύεται ότι θα την αξιοποιήσει με το “κάρφωμα” της παραμονής της, ώστε να νιώθουν περήφανοι, μαζί με τους φιλάθλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, την παρουσία της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA

Κινείται για Καρανίκα ο Πανιώνιος

Previous article

ΝΟ Χανίων – Πανιώνιος 14-13 (8-8 κανονική διάρκεια)

Next article
Login/Sign up