Το μπάσκετ του Πανιώνιου πηγαίνει στα σχολεία

Η ΚΑΕ Πανιώνιος Βίκος Cola εξορμά στα σχολεία και φέρνει την νεολαία στα παρκέ του Αρτάκης

Μια κίνηση που έπρεπε να είχε γίνει από καιρό και όχι μόνο από το μπάσκετ αλλά και από την ΠΑΕ από εκεί θα «αντλήσεις» νέους φιλάθλους, από εκεί όλοι μας μάθαμε να πηγαίνουμε στα γήπεδα τα μαθητικά μας χρόνια. Να πούμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην ΚΑΕ και περιμένουμε και την ΠΑΕ όπως το έκανε πέρυσι τουλάχιστον ας κάνει και φέτος το ίδιο πράγμα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ έχει ως εξής:

Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA εξορμά στην τοπική κοινωνία της Νέας Σμύρνης για να αναδείξει την ταυτόσημη πορεία του ιστορικού συλλόγου και της πόλης που αποτελεί, διαχρονικά, μια από το μεγαλύτερες «κοιτίδες» του ελληνικού μπάσκετ. Για όλα τα μέλη της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, παραμένει πρώτιστο μέλημα, η αλληλένδετη πορεία της ομάδας μπάσκετ με την μαθητική νεολαία της Νέας Σμύρνης.

Σ΄ αυτή την κατεύθυνση, την Παρασκευή (26/1), αντιπροσωπεία της ομάδας θα επισκεφτεί το 6ο Γυμνάσιο και το 4ο Λύκειο Νέας Σμύρνης, ώστε να προσκαλέσει τους μαθητές για τον προσεχή, εντός έδρας αγώνα με τον ΓΣΛ-Φάρο (27/1, 16.30).

Αυτή η επίσκεψη στα σχολεία της Νέας Σμύρνης, είναι η αφετηρία παρόμοιων πρωτοβουλιών που θα πραγματοποιήσει η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA, παραμονές κάθε εντός έδρας αγώνα στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Στόχος μας είναι η ευαισθητοποίηση της νεολαίας και η τόνωση του ενδιαφέροντος των εφήβων για το μπάσκετ, με εγγυημένη ασφάλεια και μακριά από κάθε πιθανό κρούσμα βίας.

Κάθε έφηβος και κάθε έφηβη έχει θέση στις εξέδρες του Δημοτικού Γυμναστηρίου για να γνωρίσει και να αφουγκραστεί τον προσφυγικό πολιτισμό και αθλητισμό που εκπροσωπεί ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, με την υπεραιωνόβια ιστορία 128 ετών.

Αρωγοί και συνοδοιπόροι στην ίδια κατεύθυνση, είναι το γραφείο Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης, οι σύλλογοι Γονέων των σχολείων και οι εκπαιδευτικοί που είχαν άμεση ανταπόκριση για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να εμψυχώσουμε την νεολαία της τοπικής κοινωνίας- από κοινού- στον μπάσκετ.

Ραντεβού στις τάξεις και στις αυλές όλων των σχολείων της Νέας Σμύρνης!