ΜΠΑΣΚΕΤ

Το Αρτάκης “πετάχτηκε” στον κάδο απορριμάτων μαζί με όλες τις αναμνήσεις που το συνόδευαν

0

Προς έκπληξη μας μάθαμε πρόσφατα ότι πριν από λίγο καιρό μαζί με τα μπάζα (μετά από σχεδόν έξι μήνες) ο εργολάβος που είχε αναλάβει να τα απομακρύνει πέταξε και ένα πανό σύμβολο που κοσμούσε εδώ και χρόνια το Αρτάκης.

Σε συνέχεια της απαξίωσης του συλλόγου μαθαίνουμε ότι το εμβληματικό πανό που απεικόνιζε τον Μπόμπαν Γιάνκοβιτς και κοσμούσε την γωνία του “Αρτάκης” πετάχτηκε στα σκουπίδια πιθανότατα από τον εργολάβο.

Το πανό ήταν συλλογική προσπάθεια της διαδικτυακής κοινότητας Πανιώνιων φιλάθλων και κάθε προσπάθεια αναζήτησης του κατέληξε στην παραπάνω απάντηση.

Ένα ένα δυστυχώς τα σύμβολα του Πανιωνίου ξεθωριάζουν και χάνονται με τους θεματοφύλακες των να είναι άτομα ανάξια της ιστορίας του.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΡΧΉ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΈΝΑ ΝΈΟ ΠΑΝΟ (διάσταση 3 Χ 2,5) ΆΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ!!!

Περιμένουμε απάντηση από τους υπευθύνους και να αποκαταστήσουν τουλάχιστον το πανό που το πλήρωσαν οι φίλαθλοι του Πανιώνιου προς τιμή του αείμνηστου Boban Jankovic.

Μεγάλη νίκη οι γυναίκες στο Βόλεϊ μέσα στη ΧΑΝΘ

Previous article

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη

Next article
Login/Sign up