ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία Κώστα Μελέτη με τον Πανιώνιο

0

Ο προπονητής που οδήγησε την ομάδα Παίδων του Πανιωνίου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΝΑ, Κώστας Μελέτης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο

Διαβάστε την ανακοίνωση του Ιστορικού:

“H διοικούσα επιτροπή της ακαδημίας του Πανιωνίου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον προπονητή κ. Κώστα Μελέτη για την συνεργασία που είχε μαζί του στην αγωνιστική περίοδο 2018-2019 και για την προσφορά του στην τεχνική καθοδήγηση της ομάδας Παίδων, η οποία κατέκτησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας της ΕΣΚΑΝΑ, καθώς και την τρίτη θέση στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος. 
Η ακαδημία μπάσκετ του Πανιωνίου, εκτός από την μακρόχρονη παράδοση στην ανάδειξη ταλαντούχων παικτών, έχει αποτελέσει αφετηρία ανοδικής σταδιοδρομίας και στην πλειοψηφία των προπονητών που έχουν εργασθεί στα τμήματα της, αγωνιστικά και μη. Η ακαδημία μπάσκετ του Πανιωνίου εύχεται καλή συνέχεια και επιτυχίες στην καριέρα του προπονητή, κ. Κώστα Μελέτη”.

Ο ίδιος ο προπονητής προχώρησε στην παρακάτω δήλωση μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τους “κυανέρυθρους”:

«Μετά από πολλή σκέψη και έχοντας ζυγίσει αρκετά όλες τις παραμέτρους είμαι πεπεισμένος ότι αυτή είναι η κατάλληλη ώρα για να αποχωρήσω από την μεγάλη οικογένεια του Πανιωνίου. Από το 2014 μέχρι σήμερα περάσαμε πολλά, όμως πάντα στο τέλος καταφέρναμε να πετύχουμε τους στόχους που είχαμε θέσει.

Όταν πρωτοήρθα στην ομάδα του 2014 μέσα σε 4 αγωνιστικές καταφέραμε να κερδίσουμε την παραμονή μας στην Α2, ενώ τον επόμενη χρόνο ως συνεργάτης στο αντρικό καταφέραμε να εκπληρώσουμε τον ιστορικό στόχο που είχαμε αναλάβει και να πάρουμε το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής. Από το 2017 μέχρι και φέτος κατακτήσαμε δύο φορές το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ, ενώ τερματίσαμε πέρσι δεύτεροι σε όλη την Ελλάδα και φέτος τρίτοι.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια έγιναν πολλά, όμως πάντα βρίσκαμε τον τρόπο να «γεφυρώσουμε» όποιο χάσμα υπήρχε και γι αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους παίκτες μου, τους συνεργάτες μου και τη διοίκηση για τις στιγμές που περάσαμε. Είτε άσχημες, είτε όμορφες είναι στιγμές που σίγουρα θα μας φανούν χρήσιμες στο μέλλον μας.

Προσωπικά αποχωρώ γεμάτος γιατί νιώθω πως έδωσα ό,τι καλύτερο είχα με μοναδικό στόχο να ανταποκριθώ στην τεράστια τιμή που μου έγινε να δηλώνω μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας. Δυστυχώς, αυτός ο όμορφος κύκλος κλείνει εδώ, καθώς χθες υπέβαλα την παραίτηση μου για λόγους κυρίως φιλοσοφίας .

Κλείνοντας θα ήθελα να σταθώ περισσότερα στα παιδιά μου, στους παίκτες που ξέρω πόσο μοχθούσαν καθημερινά. Συνεχίστε τη σκληρή δουλειά καθημερινά και μην αφήνετε τίποτα να σας αποσπά από τον στόχο σας. Να θυμάστε πάντα ότι η σωστή νοοτροπία η αληθεια και η σκληρή δουλειά είναι τα μόνα συστατικά που χρειάζεστε για την επιτυχία σας. Κι όπως λέει κι ο Gabriel García Márquez: «Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα, επειδή συνέβη».

Κυανέρυθρος ο Sean Spooner

Previous article

Υπογράφει και ο Ευαγγέλου την άλλη εβδομάδα

Next article
Login/Sign up