ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Της Παρασκευής μαντάτο, από την Πέμπτη ακούγεται…

0

Η κανονική διάρκεια των αγώνων της Super League 1 τελείωσε με τον Πανιώνιο να παίρνει μία “πικρή” ισοπαλία μέσα σε ένα στάδιο της Νέας Σμύρνης που ήταν λιγοστοί φίλαθλοι του Πανιώνιου λόγω τιμωρίας του.

Πλέον το βλέμμα όλου του ποδοσφαιρικού φίλαθλου κόσμου είναι η επόμενη φάση (playoff και playout) του πρωταθλήματος της Super League 1. Όπου εκεί θα βγει ο πρωταθλητής, οι ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Ευρώπη, αλλά και η ομάδα που θα πέσει κατηγορία και η ομάδα που θα παίξει τους αγώνες μπαράζ με την δεύτερη της Super League 2.

Η Λίγκα έχει ορίσει Δ.Σ για την Πέμπτη έτσι ώστε να επικυρώσουν την βαθμολογία και να γίνει η κλήρωση των playoff και playout.

Εδώ έρχονται ερωτήματα με αυτό το Δ.Σ που είναι σωστά κατά την άποψή μας.

Το πρώτο ερώτημα είναι πως μπορεί να γίνει επικύρωση βαθμολογίας όταν εκκρεμούν αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι της Ξάνθης;

Αν δεν βγει απόφαση πως μπορεί η Λίγκα να βάλει στην κλήρωση την ομάδα της Ξάνθης να παίξει αγώνες, να πάρει βαθμούς να κρίνει, -αγωνιστικά πάντα- την μοίρα ομάδων στη Super League 1 και μετά να αποφασιστεί ότι θα πέσει στην Super League 2 ή όχι.

Γι’ αυτό το λόγο πιστεύουμε ότι στο Δ.Σ της Πέμπτης δεν θα πάρει κανείς την πρωτοβουλία να επικυρώσει καμία βαθμολογία και κανείς δεν θα δεχτεί να γίνει η κλήρωση τουλάχιστον των playout.

Όπως και αν έχει πάντως ο Πανιώνιος μετά το τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ έδειξε ότι η ομάδα μπορεί να πρεσάρει μπορεί να είναι ανταγωνιστική σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα και φυσικά με την βοήθεια όλων μας να μείνει στην κατηγορία που ανήκει.

Γιατί ο Πανιώνιος είναι Ιδέα και οι Ιδέες δεν πεθαίνουν ΠΟΤΕ…

Τσακίρης Λάμπρος

Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας την Πέμπτη 5/3

Previous article

Από το “μηδέν” σε κάρτες ξεκινούν οι παίκτες στα playoff και playout

Next article
Login/Sign up