Την Κυριακή έχει ντέρμπι κορυφής

Η super league αισίως έφτασε στην 22η αγωνιστική και την Κυριακή στις 19:30 έχει ένα μεγάλο ντέρμπι κορυφής στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός είναι 10 βαθμούς μπροστά από τον Πανιώνιο και την Κυριακή τον περιμένει στο γήπεδο του να αναμετρηθούν (Θέλω να πιστεύουμε όχι όπως στο πρώτο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης) σε ένα ντέρμπι κορυφής μιας και παίζουν ο πρώτος με τον δεύτερο της βαθμολογίας.

Ο Πανιώνιος, θα κατέβει με πολλές απουσίες, ο Μασούντ, ο Ρισβάνης, και ο Μπέν είναι τιμωρημένοι, ενώ ο Γιαννιώτης, και Ενγκόγκ είναι τραυματίες. 

Έτσι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα διαλέξει παίκτες που δεν έχουν παιχνίδια πολλά στα πόδια τους, όπως ο πρωτοεμφανιζόμενος Μπαντής σαν τερματοφύλακας, αλλά και ο Γκογιοτά όπου στο προηγούμενο παιχνίδι που έπαιξε με τον Ολυμπιακό τα είχε πάει πολύ καλά.

Ενώ θα δούμε και μπροστά τον Μαχμούτοβιτς, μιας και ο Μπεν λόγω τιμωρίας δεν θα είναι να ενισχύσει την επιθετική γραμμή του ιστορικού.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς σε αυτό το παιχνίδι δεν θέλει να ρισκάρει και να αλλάξει σύστημα παιχνιδιού, παρά μόνο θα μείνει με το ίδιο αλλά με άλλα ονόματα παιχτών σε αυτό το σύστημα που παίζει.

Ο Ιστορικός συνεχίζει σήμερα την προετοιμασία του και τις προπονήσεις της ομάδας, και ο κόουτς βλέπει τους παίχτες του πως ετοιμάζονται και ποιος είναι ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι της Κυριακής, και ανάλογα θα πράξει την Παρασκευή το βράδυ για την 18αδα της επιλογής του.

Πάντως θα πούμε, ότι ο Πανιώνιος να ξέρετε ότι και με την Κ20 να κατέβει να παίξει θα μπορεί να χτυπήσει οποιαδήποτε ομάδα αυτής της super league. 

Τώρα τα υπόλοιπα θα τα πούμε μετά το παιχνίδι για το πώς έπαιξε, και πώς τον έπαιξαν ΟΛΟΙ τον ιστορικό μέσα στο Καραϊσκάκη, μη δούμε κανένα τοίχος φάουλ στα 50 μέτρα πάλι για να πετύχει γκολ ο Ολυμπιακός.