ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Την ήττα γνώρισαν τα κορίτσια της Κ20 από τον Μίλωνα με 3-1 σετ (Pics)

0

Στον πρώτο ημιτελικό του final4 Βόλεϊ των κοριτσιών Κ20 ο Πανιώνιος ηττήθηκε από τον Μίλωνα με 1-3 σετ.

Ξεκίνησε το final4 του Μίλωνα σε ένα γεμάτο γήπεδο του Μίλωνα από φιλάθλους και των δύο ομάδων. Ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ του Πανιώνιου και του Μίλωνα έβγαλε νικητή τον Μίλωνα με 1-3 σετ.

Τα κορίτσια του Πανιώνιου έχασαν τα δύο πρώτα σετ. Κατάφεραν και έδειξαν αντίδραση στο τρίτο και μείωσαν σε 1-2. Στο τελευταίο σετ αν και στην αρχή ήταν κοντά στο σκορ στο τέλος δεν μπόρεσαν και το έχασαν μαζί με τον αγώνα.

Πλέον ο Πανιώνιος περιμένει τον ηττημένο από τον δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το Αιγάλεω για να παίξει τον μικρό τελικό του Σαββάτου 22/2 στις 18:00.

Θα παρατηρήσουμε ότι αν και παιχνίδι ακαδημιών δεν έλειψαν τα πολλά διαιτητικά λάθη που μερικές φορές ήταν τόσο οφθαλμοφανή που εξαγρίωναν τους πολλούς φιλάθλους που βρίσκονταν μέσα στο κλειστό του Μίλωνα.

Πανιώνιος – Μίλωνας 1-3 σετ

Τα σετ του αγώνα: 20-25, 17-25, 25-18, 12-25.

Πανιώνιος: Ασμάνη Κατερίνα, Σόλο Ελένη, Μουχτούρη Τόνια, Δημακοπούλου Εύη, Περάκη Κων/να, Οικονόμου Ιωάννα, Λεμονή Ευτυχία, Μουτοπούλου Νίκη, Παυλοπούλου Λουκία, Αναγνώστου Βίλμα, Πεφάνη Αρετή, Κοντοπούλου Ναταλία, Καλύβη Νεφέλη, Ναλμπάνη Χριστίνα.

Μίλωνας: Βουλγαράτη Φωτεινή, Λυπεροπούλου Έρικα, Γκιούρδα Στέλλα, Γεωργιάδου Αθανασία, Μαγδάλη Λένα, Παρασκευαϊδη Ειρήνη, Καλαϊτζή Μαριάννα, Αποστόλου Ευαγγελία, Αγγελοπούλου Άννα, Σπύρη Αλεξάνδρα, Καμερζιάν Γκαμπριέλα, Παπαγεωργίου, Ελισάβετ, Καγιά Βασιλική, Τζέσιακ Νάντια.

Final 4 Βόλεϊ κορίτσια Κ20 Πανιώνιος – Μίλωνας (Live Streaming)

Previous article

Δάρας: “Άκομψο και αντιεπαγγελματικό αυτό που έκανε ο Παπαβασιλείου”

Next article
Login/Sign up