ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Την Ιστορία την γράφεις με αίμα κόπο… και ιδρώτα…

0

Ο Πανιώνιος μπορεί να βρίσκεται στην Γ’ Εθνική αλλά ο κόσμος του οι οργανωμένοι και όλο το τεχνικό επιτελείο χτίζουν κάθε αγωνιστική που περνά τα θεμέλια μιας ομάδας ενός συλλόγου που θα βρεθεί γρήγορα πρωταγωνιστής εκεί που ανήκει

Η Γ’ Εθνική ήταν η χειρότερη στιγμή στην ιστορία των 130 χρόνων του ιστορικότερου συλλόγου της Ελλάδος του Πανιώνιου.

Το περασμένο καλοκαίρι νιώσαμε θλίψη, ντροπή, μίσος για όσα ζήσαμε από όλους και όλα. ΑΛΛΑ δεν μπορεί κανείς να στραφεί προς κανένα Πανιώνιο ή είναι φίλαθλος ή οπαδός πόσο σε ανθρώπους που έχουν φάει και ξύλο και μαχαιρώματα αλλά και από το υστέρημά τους έχουν δώσει και 5 και 50 και 100 ευρώ για αυτό τον σύλλογο για αυτή την συνήθεια.

Ξέρω και ότι κανένας δρόμος μετά την αγωνιστική πτώση του Πανιωνίου σε ποδόσφαιρο, αλλά, και μπάσκετ δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα κανείς δεν θα σε βοηθήσει κανείς δεν θα σου δώσει τίποτα. Η άνοδος όπως και η πτώση του Πανιωνίου εξαρτάται από εμάς τους ίδιους.

Γι’ αυτό δεν μπορεί να υπάρχουν σχόλια και δημοσιεύσεις Πανιώνιων κατά Πανιώνιων αν δεν προστατεύσουμε εμείς οι ίδιοι το σπίτι μας απλά, δεν θα πέσει να μας πλακώσει, αλλά θα το εκμεταλλευτούν όλοι οι αλλόθρησκοι και θα προσπαθήσουν να μας κλέψουν και το τελευταίο που έχουμε. Την Ιστορία μας.

Ας αφήσουμε όλοι τα Πανιωνόμετρα και το τι έκανε ο καθένας για το Πανιώνιο και ας κοιτάξουμε όλοι μαζί ενωμένοι να βοηθήσουμε τον σύλλογο όπως μπορεί ο καθένας. Αν τα λόγια και οι κριτικές που έχουν ειπωθεί Πανιώνιων κατά Πανιώνιων ήταν ευρώ, ΤΩΡΑ θα είμαστε 100% ξεχρεωμένοι και θα είχαμε κάνει ήδη μεταγραφές για την Super League 2.

Φίλοι του Ιστορικού μην χαλάτε την φαιά ουσία σας για το πως θα την πείτε στον συμπανιώνιο στα social ο καθένας ας βοηθήσει όπως μπορεί και όλοι μαζί για τον κοινό σκοπό για τον Πανιώνιό μας.

Εξάλλου η Ιστορία αυτού του συλλόγου είναι γραμμένη από αγωνιστές πρόσφυγες που έχουν χύσει αίμα, ιδρώτα και κόπο για αυτό τον σύλλογο ας υιοθετήσουμε και εμείς λίγο από όλα αυτά και θα δούμε τον σύλλογο σε όλα τα αθλήματα πρωτοπόρο και δυνατό.

Υ.Γ Οι Πάνθηρες από το 1983 ήταν είναι και θα είναι η καρδιά του Πανιωνίου. Πριν από το 1983 αν θυμάστε εσείς οι παλιοί ήταν τα υβριστικά που κανείς δεν τολμούσε να πλησιάσει τα κάγκελα του σταδίου.

Τσακίρης Λάμπρος

Πάνθηρες: “Ο Μάκης σήμερα θα έκλεινε τα 71 του έτη”

Previous article

Έτοιμος ο Πανιώνιος για την προτελευταία αγωνιστική με Φωστήρα

Next article
Login/Sign up