ΠΟΛΟ

Την έβδομη νίκη έκανε ο Πανιώνιος στο Πόλο της Α1

0

Ο Πανιώνιος επικράτησε σήμερα του τυπικά γηπεδούχου ΝΟ Χίου με 8-5 στο κλειστό κολυμβητήριο της Αρτάκης για την Α1 του Πόλο Ανδρών.

Οι παίκτες του Κώστα Δήμου μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση αφού προηγήθηκαν με 3-0 στις αρχές της δεύτερης περιόδου χάρη σε τέρματα των Σπούνερ 2 και Δήμου Δ. Παρόλα αυτά οι Χιώτες ισοφάρισαν σε 3-3 με τους Σφηκάκη, Καλαργυρό και Κουλιεράκη αλλά ο Πανιώνιος ανέκτησε το προβάδισμα (4-3) και πάλι με τέρμα του Δήμου Δ. στην λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος διαχειρίστηκε το υπέρ του αποτέλεσμα φτάνοντας στη νίκη και τους 23 βαθμούς, ενώ το συγκρότημα του Γιώργου Ντόσκα παρέμεινε στους 9 βαθμούς.

ΝΟ Χίου Astra Airlines – Πανιώνιος 5-8 (0-2, 3-2, 1-1, 1-3)

ΝΟ Χίου (Γιώργος Ντόσκας): Καρακούρος Ι., Μιμίδης Στ., Μιμίδης Μ., Σφηκάκης 1, Παππάς, Κουλιεράκης 1, Κανδιόγλου, Μαρουλάς, Κουρλιάφτης, Καλαργυρός 1, Καρακούρος Μ., Γκίλλας 2

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Φλέγκας, Κουκουνάς, Γεωργακόπουλος, Σπούνερ 2, Δημακόπουλος 2, Νταλάπας 1, Βλατάκης, Πουρνάρας, Χέλμης, Φωταράς, Δήμου Δ. 3, Αναγνώστου, Τριανταφύλλου, Μπουζαλάς

Με επιτυχία το 3on3 των Πανθήρων εις μνήμη του Boban Jankovich

Previous article

Δημήτρης Μιχαηλίδης στο NSTV σήμερα για τον ερασιτέχνη Πανιώνιο (Vid)

Next article
Login/Sign up