ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την Δευτέρα στο Δ.Σ της Super League ξεκαθαρίζουν όλα

0

Την Δευτέρα 27/7 η Super League ανακοίνωσε Δ.Σ για την επικύρωση της βαθμολογίας και για να αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι με την αναδιάρθρωση

Πολλά σενάρια έχουν γραφτεί για την περιβόητη αναδιάρθρωση της Super League. Έχουν ακουστεί ότι θα ανέβουν δύο ή τέσσερις ομάδες από την Super League 2, αλλά έχει ακουστεί και ότι θα πέσει ο Πανιώνιος και θα ανέβουν τρεις ομάδες.

Φυσικά όλα αυτά είναι σενάρια που ακούγονται και δεν ξέρουμε τι πραγματικά είναι πιο εφαρμόσιμο, γιατί είναι και το θέμα των τηλεοπτικών όπου εκεί κανείς δεν γνωρίζει ακόμα τίποτα.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Super League για το Δ.Σ της Δευτέρας 

Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 27/07/2020 στις 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1 / Επικύρωση βαθμολογίας Πρωταθλημάτων Super League 1, (Ανδρών – Κ19 – Κ17 – Κ15), αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

2 / Αναδιάρθρωση πρωταθλήματος – τροποποίηση προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1, 2019-20 – αριθμός ομάδων και μορφή πρωταθλήματος Super League 1, 2020-21.

3 / Σύμβαση ανταποδοτικής χορηγίας με την INTERWETTEN.

4 / Επιλογή αναδόχου για την ασφάλιση ποδοσφαιριστών, περιόδων 2020-21 και 2021-22.

5 / Επιλογή αναδόχου για τη συλλογή & ανάλυση δεδομένων για προπονητικούς σκοπούς.

6 / Διάφορα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΜΕ:

1/ Η αίθουσα εργασίας ΜΜΕ εντός των γραφείων δε θα λειτουργήσει, προς αποφυγή συνωστισμού στο χώρο, λόγω των συνθηκών που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού.

2/ Οι τηλεοπτικές κάμερες και οι δημοσιογράφοι παρακαλούνται να βρίσκονται στον προαύλιο χώρο, τηρώντας τις προβλεπόμενες από τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα αποστάσεις μεταξύ τους, αλλά και κατά τη διαδικασία συνεντεύξεων, μετά το πέρας της συνεδρίασης του Δ.Σ. με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ-Μελών της Super League, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο.

Πάνθηρες: “Η συνελεύσεις είναι ΠΑΝΤΑ ανοιχτές για όλους”

Previous article

Το πρόγραμμα του Πανιωνίου στην τελική φάση του Πρωταθλήματος Παίδων Πόλο

Next article
Login/Sign up