ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Τιμή και υπερηφάνεια μόνο!!!

0

Μπράβο στο ΠΟΚ… Έδειξε για ακόμα μια ολόκληρη αγωνιστική πως ενωμένο δεν μπορεί κανείς να το νικήσει

Υπάρχουν στιγμές που κάθεσαι και αναρωτιέσαι γιατί τόσο “κάψιμο”? Γιατί τόσο μένος όλου του ΠΟΚ κατά της ιστορίας του ποδοσφαίρου? Τι θέλουν? Πρωταθλήματα? Κύπελλα?

Μόνο αυτά μπορείτε να πάρετε και μόνο σε αυτή την Ελλάδα που ζούμε. Σε αυτή την Ελλάδα που το μόνο που υπερισχύει είναι ο νόμος του ισχυρού. Δεν έχετε μάθει ΠΟΤΕ να χάνετε, το μόνο που ξέρετε είναι να κερδίζετε με “κάλπικους” αχυράνθρωπους” που τους ταϊζετε για να σας υπηρετούν και να σας κάνουν τις επιθυμίες σας πράξεις.

59′: Η βοηθός Κουρομπύλια κακώς σταματάει επίθεση του Πανιωνίου με οφ σάιντ στον Μασούντ.

82′: Ο Σπιριντόνοβιτς είναι κάτοχος της μπάλας, ο Προτό πέφτει για να τον ανακόψει, αλλά δεν βρίσκει τη μπάλα, παρά μόνο τα πόδια του αντιπάλου του. Σωστά καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ του Πανιωνίου από τον διαιτητή Ευαγγέλου, σωστά δεν έβγαλε και κίτρινη κάρτα.

85′: Φορτούνης και Οικονόμου διεκδικούν τη μπάλα, δεν υπάρχει καμία παράβαση πέναλτι στο πέσιμο που έκανε ο παίκτης του Ολυμπιακού στην περιοχή του Πανιωνίου. Λάθος ο καταλογισμός του διαιτητή.

92′: Ο Χατζισαφί δέχεται τη μπάλα από συμπαίκτη του, η οποία χτυπάει στον ώμο και δεν υπάρχει χέρι. Ο Φιγκέιρας προσπαθεί να κόψει τη μπάλα από τον παίκτη του Πανιωνίου, αλλά βρίσκει μόνο τα πλευρά του αντιπάλου του και τον ρίχνει στο έδαφος. Υπάρχει πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων και κίτρινη κάρτα που δεν σημείωσε ο Ευαγγέλου.

Αυτά είδε όλη η υγιείς ποδοσφαιρική Ελλάδα και όλοι αυτοί που δεν φορούν παρωπίδες. Αλλά σας τυφλώνει το κόκκινο φως στα μάτια σας που το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να κερδίσετε και να μην μείνετε εκτός συναγωνισμού για το πρωτάθλημα του 2017/18.

Στο ίδιο έργο θεατές θα είμαστε όταν παίζουμε μαζί σας θα έχετε κάποιον “φυτευτό” ξεχασμένο δικό σας παιδί για να μας τον βάλετε και να σφυρά τον αγώνα με κόκκινη, πράσινη, κίτρινη σφυρίχτρα.

Αλλά απ’ ότι δείχνει όλο το ΠΟΚ είναι ενωμένο όλοι για έναν και ένας για όλους, όπως τότε θυμάστε? Που ρίχνατε ομάδες όταν είχαν ένα καλό παίκτη για να του τον πάρετε τσάμπα. Τι θυμήθηκα τώρα…

Πάντως δεν θα ασχοληθούμε άλλο μαζί σας γιατί πολύ αξία σας δώσαμε. Εμείς θα ασχοληθούμε με αυτό τον υπέροχο κόσμο που ήταν στο στάδιο της Νέας Σμύρνης και πραγματικά έδωσε το κάτι παραπάνω για την ομάδα.

Θα ασχοληθούμε με αυτή την υπέροχη διοίκηση που έχουμε και κάνουν πράγματα που μονάχα Πανιώνιοι με καρδιά και ψυχή θα έκαναν για τον Πανιώνιο.

Τέλος θέλουμε να δούμε τον κόσμο δίπλα στην ομάδα την Κυριακή στην Τρίπολη να κλείνουμε ένα πέταλο και να φωνάζουμε και να τραγουδάμε όλοι μαζί για την ιστορικότερη ομάδα της Ελλάδος, Πανιωνάρα σ’ αγαπώ μου έχεις πάρει το μυαλό…. θα τρελαθώ……

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ…

Επίσημα στον Πανιώνιο ο Νταλό

Previous article

Σήμερα κλείνει του Ζιάγκου στον Πανιώνιο

Next article
Login/Sign up