ΠΑΝΘΗΡΕΣ

Τίγκα Καψούρα, κάργα Αλητεία στο φεστιβάλ των Πανθήρων (Pics)

0

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4ο φεστιβάλ «Καψούρα και Αλητεία» από τον σύνδεσμο οπαδών του Πανιωνίου, Πάνθηρες.

Στο διάδρομο που οδηγεί προς τις Θύρες 2 και 3 του δημοτικού σταδίου της Νέας Σμύρνης βρέθηκαν οι φίλοι των κυανέρυθρων, οι οποίοι δημιούργησαν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Οι μπύρες και τα κοκτέιλ δρόσιζαν τον κόσμο του φεστιβάλ, ενώ τα καπνογόνα έκαναν τη νύχτα – μέρα και τα συνθήματα έδιναν και έπαιρναν από τους Πάνθηρες. Τα συγκροτήματα έδιναν τον ρυθμό Morfeas (Hip Hop), Κόντρα στη Μπόρα (Hip Hop), Dub4Lions (Reggae), DJ Stak (Techno), μαζί με την μουσική που έπαιζαν για τον κόσμο.

Στο φεστιβάλ βρέθηκε και αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών αποτελούμενη από τον αρχηγό, Παναγιώτη Κόρμπο αλλά και τους Θανάση Παπαγεωργίου Γιάννη Παπανικολάου και τον Δημήτρη Νίκα, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με τους οπαδούς του Πανιωνίου και όλοι μαζί έδωσαν το σύνθημα παραμονής στη Super League 1, δίνοντας τον όρκο πως θα καταθέσουν σε έναν ακόμα αγώνα, αυτόν κόντρα στη Λάρισα, την ψυχή τους προκειμένου να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Πόλο Ανδρών Α1: Ο Πανιώνιος έχασε από τον Ολυμπιακό 15-4

Previous article

Super League: “Τέλος πρωταθλήματος 2019-2020 στις 19 Ιουλίου”

Next article
Login/Sign up